Početna » VIP » Marija se vratila na mesto zločina! 
Estrada Event Festival VIP Zanimljivosti

Marija se vratila na mesto zločina! 

Marija se vratila na mesto zločina! 

Marija Šerifović oborila rekord u Herceg Novom posle sedamnaest godina!


Marija se vratila na mesto zločina! 
Marija Šerifović održala je koncert pred prepunim platoom ispred nekadašnjeg hotela Igalo.
Uz nastup Gradske muzike i mažoretki, Mesne muzike Đenović, KSC-a Diano i Balkanske lavine, kao i uz koncert članice žirija Zvezdi Granda  , zvanično je počeo 54. Praznik mimoze.
Marije Šerifović koncert je otvorila pesmom „Pametna i luda“ a pred nastup poručila da joj je drago  što prvi put nastupa u Herceg Novom, posle davne 2004, 2005. godine, i da jedva čeka “morske čarolije”, a da se gde god nastupa, osjća kao kod kuće.
– Ove godine se obeležava prvih 20 godina moje karijere, negde na leto, i obeležava se i moje prvo festivalsko takmičenje, koje je bilo u Budvi.  Svaki koncert je pehar za sebe, svaki koncert je medalja za sebe, na svakom se dajem identično. Kada je reč o repertoaru, dve trećine pesma na koncertima su moje, ali volim da osetim trenutak i publiku, da vidim šta vole, šta žele, čemu bi se možda obradovali i onda to na licu mesta prilagođavam.
Marija se vratila na mesto zločina! 

Praznik mimoze posetilo 30.000 ljudi!

Predsednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić komentarisao je danas u Baošićima, tokom Fešte od mimoze, ribe i vina, situaciju sa trajektnom linijom. Istakao je da oni koji su imali nameru da spreče dolazak gostiju u Herceg Novi, nisu uspeli, jer je na fešti danas bilo preko 30 000 posetilaca.
-Neko je možda svesno želeo da oteža samu organizaciju Praznika mimoze, posebno dolazak brojnih gostiju koji dolaze iz drugih crnogorskih gradova i iz regiona.  Obustavili su trajektni prevoz od ponoći. U komunikaciji smo bili sa predstavnicima Morskog dobra i Opštinom Kotor i uspeli smo da se otvori tunel Vrmac što je veoma značajno i da se obezbedi besplatan prevoz jednim trajektom. Bez obzira na nameru nekih da onemoguće dolazak brojnim gostima danas je u Herceg Novom preko 30 000 posetilaca, kazao je Katić
Foto: Goran Doljančević
PRessSerbia

About the author

Sinisa Kraljevic

Diplomirani inženjer menadžmenta ,novinar i osnivač sa dvadesetogodišnjim iskustvom u medijima

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia