fbpx
Clubbing

MARATONSKA ROĐENDANSKA ŽURKA ETHNOGYM-A NA SHAKE’N’SHAKE!

etnogg

Jedan od najboljih domaćih fitnes centara, beogradski Ethnogym obeležiće svoj rođendan fenomenalnim žurkama tokom prestojećeg vikenda, i to na prestoničkom splavu Shake’N’Shake. Rođendansko slavlje počinje već večeras, 5. juna u 23. časa, i dok gosti budu uživali u brojnim iznenađenjima i poklonima koje im je omiljeni fitnes centar pripremio, atmosferu će podgrevati najbolji domaći dj-evi, ali i strani gosti iznenađenja, dakle iznenađenjima nikad kraja.

Domaćini su svojim članovima, ali i ostalim gostima pripremili i specijalne cene pića, pa tako žurka neće biti atak na kućni budžet svih onih koji dođu da provedu nezaboravno veče i osete sportsku energiju čak i u sitnim noćnim satima.

Žurka se nastavlja u nedelju 7. juna od 15. časova, a u to vreme na istom mestu zakazan je “foam shakeover” party koji će takođe potrajati do kasno u noć. Zato u nedelju nemojte da ostanete u krevetima ceo dan, nego po receptu profesionalnih sportista dođite na Shake’N’Shake, uživajte u dobroj hrani, muzici i koktelima, ali i u neizostavnim zumba ritmovima.

Vidimo se na splavu Shake’N’Shake!

Loading...

Video nedelje

MILICA TODOROVIC & MIRZA SELIMOVIC - AVET

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA