Booking.com
Početna » News » Sport » MALI DUKI IZNENADIO DOKTORE Ponudili mu da ga poseti Mesi, on im rekao “Neću zvezde Barse, dovedite mi NJEGA!”
Društvo Sport Zanimljivosti

MALI DUKI IZNENADIO DOKTORE Ponudili mu da ga poseti Mesi, on im rekao “Neću zvezde Barse, dovedite mi NJEGA!”

MALI DUKI IZNENADIO DOKTORE Ponudili mu da ga poseti Mesi, on im rekao "Neću zvezde Barse, dovedite mi NJEGA!"

Četvorogodišnji Dušan Todorović, koji je uz veliku pomoć naroda iz svih krajeva Srbije, u poslednji čas prebačen u Barselonu kako bi mu u tamošnjoj bolnici bila ukazana hitna pomoć zbog tumora (neuroblastom) koji se ponovo aktivirao i izuzetno ugrozio njegov život, iznenadio je španske lekare koji su mu ponudili da ga poseti neko od asova tamošnjeg fudbalskog giganta.


Podsetimo, mali Duki je postao jedna od glavnih tema u Srbiji u sedmici za nama, jer je baš tada saopšteno da mu je ostalo manje od nedelju dana, odnosno da će u slučaju da ne dođe do hitne medicinske intervencije u renomiranoj klinici, umreti.

Hiljade građana se tada uključilo u prikupljanje neophodnih sredstava, slale su se SMS poruke, prikupljao novac na humanitarnim akcijama, mladi i stari su davali koliko su mogli i – došlo se u poslednji čas do 200.000 evra, te je Dušan Todorović u pratnji oca stigao u pomenutu zdravstvenu ustanovu u Španiji.

Kako se ona nalazi nedaleko od stadiona FK Barselona, čiji prvotimci često, na molbe lekara, posećuju najteže obolele mališane, doktori su upitali Dušana da li bi voleli da zbog njega dovedu Mesija u bolnicu.

“Neću njega”, rekao im je dečkić iz Srbije.

“Ne”.

“A Buskets?”

“Neću”.

Mog Nemanju!

MALI DUKI IZNENADIO DOKTORE Ponudili mu da ga poseti Mesi, on im rekao "Neću zvezde Barse, dovedite mi NJEGA!"

Omiljeni fudbaler malog Dukija je Partizanov defanzivac Nemanja R. Miletić, što je potpuno iznenadilo španske doktore, jer nisu mogli ni da sanjaju da dečaka iz Srbije ne zanimaju Mesi i zvezde Barse, već samo fudbaler beogradskih crno-belih.

Foto: Print Screen

Izvor: PRessSerbia/Blic

 

Marija P.

Diplomirani profesor srpskog jezika i književnosti sa višegodišnjim radnim iskustvom u brojnim domaćim medijima.
Najviše je zastupljena u rubriikama vesti, društvo i biznis.

Dodaj komentar

Klikni ovde da postaviš komentar

PRess Serbia