Početna » Reality » MAJIN BIVŠI DEČKO ULAZI U ZADRUGU Spreman je da raskrinka Kristijana!
Reality Zadruga

MAJIN BIVŠI DEČKO ULAZI U ZADRUGU Spreman je da raskrinka Kristijana!

SADA JE SVE JASNO Maja Marinković odlučila da zauvek stavi tačku na odnos sa njim
Foto: Printscreen/TV Pink

Sprema se pakao


Bivši zadrugar Milan Janković Čorba sinoć se pojavio na jednom događaju u Beogradu i tom prilikom otkrio detalje o svojoj budućnosti.

Naime,  on je obelodanio i da li je dobio poziv za aktuelnu sezonu “Zadruge” i kako reaguje na to što ga bivša devojka Maja Marinković doziva.

– Zadruga stalno ide iza i ispred mene, svi me dozivaju, ali Čorba ima neke druge stvari kojima se bavi. Svestan sam da sam za Maju poseban i broj jedan, ali ja ne mogu da budem sa nekim sa kim sam prijatelj. Što sam joj toliko poseban, ne znam, verovatno vunene čarape i živa jaja. Ne zavisi od mene da li ću ući, videćemo, ne bih puno pričao o tome – rekao je Čorba.

Sa Kristijanom Golubovićem je bio najbolji prijatelj, a onda u realnom svetu nisu razmenili ni reč. Milan je otkrio kako sada gleda na sve to.

– U rijalitiju smo bili najbolji drugari, a što se tiče života van rijalitija, nismo se nikada videli, niti čuli. Shvatio sam da je virtualni svet jedno, a realnost drugo. Nije mi krivo jer sam shvatio da to nije realno prijateljstvo, razgraničio sam – istakao je Čorba.

Foto: Printscreen

Izvor: PRessSerbia/ Alo.rs

About the author

Marija P.

Diplomirani profesor srpskog jezika i književnosti sa višegodišnjim radnim iskustvom u brojnim domaćim medijima.
Najviše je zastupljena u rubriikama vesti, društvo i biznis.

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia