Booking.com
News VIP

Maja Nikolić: Stanija, spremaj pare tužena si!

maja nikolic

Izvor: svetplus Autor: Ljuban Kovacevic

Maja Nikolić rešila je da presavije tabak i oštro sankcioniše neprimereno ponašanje Stanije Dobrojević

[divider][divider]

Iako je Farma 6 već odavno završena i na kapiju imanja stavljen je katanac, sukobi između sad već bivših farmera ne jenjavaju.

Navikli smo na razna prepucavanja između bivših farmera, ali vodeći se narodnom krilaticom “tresla se gora, rodio se miš” sve se završi na novinskim člancima. Ali ovog puta bivša farmerka Maja Nikolić rešila je da presavije tabak i oštro sankcioniše neprimereno ponašanje svoje cimerke sa imanja Stanije Dobrojević i to putem suda.

”Tužila sam je, to je i zaslužila. Ne može ona da gazi po mojoj karijeri koja traje već 24 godine. Ne može ona da spominje moje sinove, na to nije imala pravo, ne ona nego niko”, ogorčeno je započela priču Maja 

”Govorila je da sam “monstrum majka” i da sam svoju decu napustila, što je apsurdno. Ona nije majka i ne zna šta to znači biti žena, majka i javna ličnost e zato, ima da mi izbroji 2 miliona dinara za sve uvrede koje sam progutala tokom Farme”.

Maja, od kako je izašla sa imanja u Lisovićima trudi se da svaki dan svoje slobodno vreme provede sa decom i mnogo radi, a naša ekipa posetila je Nikolićevu u muzičkom studiju gde se sprema nešto vrlo ozbiljno i novo.

#Slamka za spas ♥️ #Do #find #on #youtube #MY #SONG #Slamka za spas🍓 #My #son #Novak #is #playing #piano #live

A post shared by Maja Nikolic (@majanikolic_singer) on

”Evo, vidite i sami, radim novi singl. Kako vam se dopada?”, upitala nas je Maja na šta smo imali samo pozitivne kritike slušajući njen demo koji je specijalno za nas otpevala. Upitali smo je da li su neki sukobi sa imanja eskalirali i posle farme, a ona nam je samo kratko rekla: “Niko nije toliko glup da mi pravi probleme posle Farme”, što smo i na neki način sami zaključili uzimajući u obzir njenu vedrinu kojom je plenila.

maja nikolic facebookInače, Nikolićevu je od srpske nove godine Facebook uvrstio u verifikovane ličnosti na pomenutoj društvenoj mreži. Od tog dana Maja ima plavi stiker pored svog imena na ozvaničnoj Facebook stranici. Maju možete pratiti kako na Facebook-u, tako i na društvenoj mreži Instagram.

About the author

Sinisa Kraljevic

Diplomirani inženjer menadžmenta ,novinar i osnivač sa dvadesetogodišnjim iskustvom u medijima

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia