Booking.com
Entertainment Estrada Music Promocija

Maja Louis – koncertna promocija albuma „Buđenje“ u Dorćol Platzu

Maja Louis – koncertna promocija albuma „Buđenje“ u Dorćol Platzu
Foto: Bojan Stevanović- Kanilingus Studio

Nakon tri singla sa solo albuma“Buđenje“ Maja Louis će održati koncertu promociju albuma u četvrtak 27.februara od 20h u Doćol Platzu.


Prvi singl je pesma ŽIVOT BIRA UMETNIKE za koju Maja veruje da su se mnogi , kao i ona , pronašli i prepoznali u tekstu Bojane Čuljković. Zatim je usledila angažovana pesma MOLIM SE ZA TEBE , pesma koja govori o nasilju nad ženama bilo koje vrste, i saradnja sa Autonomnim Ženskim Centrom. Treći, poslednji singl je pesma MAMA, koju je posvetila svojoj majci.

Dugo sam čekala na svoj prvi album, ali vredelo je. Presrećna sam što konačno mogu sa svima da podelim svoje pesme, emocije. Jako sam zadovoljna jer mogu kroz muziku da šaljem važne poruke i da se borim za ono u šta verujem. Uživala sam stvarajući svaku pesmu, i verujem da svako može da se pronađe u njima.“ Izjavila je zadovoljna Maja i pozvala sve da joj pruže podršku za prvi solistički koncert za koji, priznaje, ima pozitivnu tremu.

Karte za koncert možete nabaviti preko gigstix prodajne mreže  ili direktno u Dorćol Platzu. Deo prihoda Maja će donirati Autonomnom Ženskom Centru „Stop Nasilju Nad Ženama“ sa kojim Maja sarađuje već neko vreme.

Maja Stojanović Louis se bavi muzikom još od ranog detinjstva. Kada se preselila u Beograd iz Minhena,  gde je rođena i odrasla,  odmah je postala deo Louis benda gde je pevala sa svojim ocem Ljubišom Stojanović Louisom. Ubrzo je osnovala svoj prvi bend pod nazivom “Maja St. Louis ” sa kojim je nastupala u klubovima po celom regionu. Takođe je bila član benda ” MARAQYA” sa njenim bratom Markom Stojanović Louisom. 2013. godine se takmičila u X Faktoru gde je bila među deset finalista.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia