fbpx
Estrada Reality Zadruga

Luna zaradila je 27.000 evra u rijalitiju!

ORAZOČARANA ! Luna Đogani nikada neće oprostiti Slobi

Zbog turbulentne veze s oženjenim pevačem Slobom Radanovićem, producenti joj povećali honorar sa 600 na 800 evra nedeljno!


Produkcija „Zadruge“ povećala je za 200 evra nedeljni honorar Luni Đogani zato što je znatno doprinela gledanosti rijalitija. Tako će ona ubuduće sedmično sarađivati 800, umesto dosadašnjih 600 evra!

Ako će se nekome na kraju isplatiti sva poniženja, svađe, tuče, preljube i spletke pred kamerama, bez sumnje će to biti naslednica dinastije Đogani, koja je u rijalitiju započela vezu s oženjenim pevačem Slobom Radanovićem.

Ono što je Luna uradila za „Zadrugu“ vrlo brzo su prepoznali gledaoci, kojima je blogerka postala glavni favorit, ali i producenti, tako što su je pošteno novčano nagradili za trud. Prema našim saznanjima, Luna je jedina učesnica koja je prošle nedelje potpisala novi ugovor na zahtev produkcije.

Ostaje do kraja

– Luna je pojedinačno najviše doprinela da gledanost „Zadruge“ bude u samom vrhu i red je bio da bude nagrađena za to. Ona je, prema prvobitnom ugovoru, bila među učesnicima koji su bili srednje plaćeni – 600 evra nedeljno. Zato smo prošlog petka s njom potpisali novi ugovor kojim joj honorar povećan za još 200 evra na nedeljnom nivou – kaže naš izvor blizak produkciji.

Za 21 nedelju, koliko je prošlo od početka rijalitija, Đoganijeva je zaradila 12.600 evra, ali pošto će rijaliti trajati do kraja maja, Luna će imati priliku da inkasira mnogo više.

Još 18 nedelja

– Do završetka „Zadruge“ ostalo je još 18 nedelja, što znači da će ona moći da zaradi još 14.400 evra ukoliko ostane do finala. Ukupno bi samo od nedeljnih honorara njena zarada bila čak 27.000 evra. Zasad, Luna je među tri takmičara koji imaju najviše šanse da osvoje prvo mesto. Ako se to dogodi, njoj neće biti isplaćeni nedeljni honorari, već samo glavna nagrada od 50.000 evra – rekao je naš sagovornik.

 

ANABELA PODIGLA ĆERKINIH 3.000 EVRA!

Anabela Atijas podigla je krajem decembra 3.000 evra od ćerkinog honorara, uz obrazloženje da joj je taj novac neophodan da plati novu pesmu. Producenti su morali da joj isplate traženi novac jer je blogerka pre ulaska u „Zadrugu“ ovlastila svoju majku da može da podigne njenu zaradu.

(kurir)

Loading...

Video nedelje

MILICA TODOROVIC & MIRZA SELIMOVIC - AVET

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA