Booking.com
Početna » VIP » Luna potražila stručnu pomoć nakon gubitka bebe
VIP

Luna potražila stručnu pomoć nakon gubitka bebe

Luna potražila stručnu pomoć nakon gubitka bebe
Foto: Printscreen

Ne može sama


Luna Đogani teško je podnela gubitak bebe. Uz nju je suprug Marko Miljković, porodica i prijatelji. S obzirom na to da nikada pre nije bila u ovakvoj situaciji njoj su mnogo pomogli i saveti psihologa.

To joj je preporučila bliska prijateljica i Luna je prihvatila svaki savet. Radosne vesti su podelili sa svojim pratiocima čim su saznali da će po drugi put postati roditelji, međutim tužne su saopštili tek kada je Đoganijeva bila spremna za to.

– Spontani pobačaj je bolno stanje za svaku ženu bez obzira na to da li već ima dete ili ne. Ovo se nažalost često dešava, a Luna je osećala veliku tugu. Kako bi se emocije vratile u normalu, obično je potrebno više vremena, nego što je to potrebno za fizičko zarastanje rane, zato su uz Lunu porodica, ali nije odbacila ni savete psihiloga – rekla je njena bliska prijateljica.

– Izgubili smo ovu trudnoću posle 12 nedelja. Saznali smo par dana ranije, nismo hteli odmah da pričamo, da malo prođe. Tako je trebalo da bude, neki virus je prošao kroz mene, tako je doktorka rekla, plod je bio jako mali, znaju žene koje su prošle kroz to. Šta god se desi majci to utiče na plod, bila sam loše, nisam znala da sam trudna kada sam išla u Ameriku. Srce je prestalo da kuca, hvala Bogu, dobro je što je bilo rano, dok se nije formiralo – istakla je ona.

Foto: Printscreen
Izvor:PRessSerbia/ ESPRESO

About the author

Marija P.

Diplomirani profesor srpskog jezika i književnosti sa višegodišnjim radnim iskustvom u brojnim domaćim medijima.
Najviše je zastupljena u rubriikama vesti, društvo i biznis.

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia