fbpx
Zadruga

LUNA POLUDELA: Zbog navodne prostitucije da se zove policija!

LUNA SKROZ POLUDELA: Zbog navodne prostitucije da se zove policija!

Nastavili su se sukobi u rijalitiju “Zadruga 2” između Lune Đogani i Marka Miljkovića sa jedne i Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore, sa druge strane.


Kao i svakog ponedeljka u rijalitiju “Zadruga 2” održana je emisija “Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem” u kojoj su učesnici komentarisali aktuelne događaje.

Tema koju je Milan Milošević potegao jeste komentarisanje Marka Miljkovića koji je u svađi sa Sanjom Stanković prošle godine spomenuo njenog navodnog makroa koji je uhapšen. Miljković je odmah demantovao da je to pričao.

– Nije tačno. Milane, rekao sam o katalogu. Nikakvog makroa nisam spomenuo, ni Mihajla. Ništa to. Rekao sam da postoji katalog njen za koji ja znam – pravdao se Marko, a onda je počela da priča Sanja:

– Mihajla je spomenula Stanija. Rekao joj je drug da mi spomene njega ako ikada uđemo u raspravu. Molim sve da me puste da idem sutra na informativni razgovor. Moja porodica gleda ovo, hoću da idem tamo. Šta god, da vidimo o čemu se radi. Ja sam Miljkovića shvatila da je hteo da me uvredi pa mi je spomenuo to kako bi se ja osetila loše. Čak mi se i Pavle izvinjavao pre nego što je otišao – govorila je Sanja.

Njena devojka Jovana Tomić Matora je pričala kako bi drugačije reagovala da o njoj kruže slične informacije, potom se Stanija oglasila i odbranila da su glasine da je Sanja prostituka počele i pre njenog povratka u ”Zadrugu 2”.

– Da se o meni ovako priča. Ja bih grebala na vrata. Ako hoćete da se svađate sa nekim, najlakše je da krenete tu temu. Meni je mogao prošle godine mogao da bude ukaljan ugled, da nije reagovala produkcija. Smatram da bi trebalo da ide odmah u policiju. Ne znam šta ljudi dobijaju ako iznose to, a nemaju dokaze – govorila je Matora.

– Nisam ja ništa počela ovde. Sve se već pričalo pre nego što sam ušla. Ona je mene gazila, ja sam samo iskoristila informacije – rekla je kratko Stanija.

Na kraju je Luna zaratila i sa Tomom Panićem, a Marko je onda rešio da je izvede napolje.

– Šta se ti svađaš sa Tomom bre!? – dozivao ju je pameti.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Loading...

Video nedelje

DJ MARTIN - BUDI MOJE SVE (4K)

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

LaClasse Couture

Prijatelji sajta


BG online

Vesti Dana

reporter

class=
class=

Iskoristite stalne popuste-Ulepšajte se!
ageless

Close