Booking.com
Zadruga Reality

LUNA MOLILA SLOBU DA RASKINU!

LUNA MOLILA SLOBU DA RASKINU!

Luna Đogani i Slobodan Radanović u toku noći vodili su veoma ozbiljan razgovor o svojoj vezi.


Oni su se u jednom trenutku dotakli i Kristine Kockar.

Sloba je rekao kako jedino Kija može da mu zameri prevaru koju je načinio i da je jedino njoj upropastio život, ali ne i Luni.

Pevača je zanimalo i šta su blogerka i stjuardesa pričale pre nekoliko večeri.

– Šta si ti korisno dobila iz tog razgovora? Jesi nešto saznala? – ljutito je upitao Radanović svoju devojku.

– Ja ne, ali ona (Kija) jeste! Želela sam da vidi da nije sve toliko crno. Ja nisam došla sa njom da pričam o tebi! Pričali smo o Andriji, o svemu… i onda je ona počela da priča o tebi. Videla sam da joj znači to i počela sam da joj pričam o svemu između mene i tebe. Šta se desilo, kakav si stav imao pre naše veze… – govorila je Luna pevaču.

– Ti si njoj pričala o tvom i mom odnosu, a ona tebi o mom i njenom?! I sada ćeš da mi kažeš da je njoj to odgovaralo i da je tebi odgovaralo to da slušaš? Pa to možete da folirate nekog drugog. To je teška glupost – izjavio je Radanović.

U nastavku razgovora koji su vodili u dvorištu, Sloba je govorio Luni kako je iskreno voli, međutim, Đoganijeva je iznela svoj zaključak nakon ovih Radanovićevih reči.

– Ako ti misliš da sam ja folirant, ako to hoćeš da mi kažeš sve vreme, onda ti mene nisi dobro upoznao! Ja nisam naivna, evo priznajem! Šta ti hočeš da kažeš, da mi ne budemo više zajedno? Ajde, izgovori više! Dva sata pričamo! – rekla je Luna.

Iako je to želela, nije došlo do raskida njihove veze, a u prilog tome govore i poljupci koji su se dogodili na kraju razgovora.

 

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia