fbpx
News VIP

LULA ŽIVOJINOVIĆ: NE SMEM DA SAOPŠTIM BATI DA JE DRAGAN OTIŠAO!

dragan nikolic i velimir bata zivojinovic u filmu groznica ljubavi

– Ne znam kada ću i na koji način, zbog njegovog zdravstvenog stanja, da mu saopštim da Gage više nema – kaže Batina supruga Lula

dragan nikolic i velimir bata zivojinovic u filmu groznica ljubavi
dragan nikolic i velimir bata zivojinovic u filmu groznica ljubavi

Velimir Bata Živojinović još uvek nije obavešten o smrti svog kolege i velikog prijatelja Dragana Nikolića, a supruga Lula ne zna kada će i kako svom mužu saopštiti tužnu vest.

– Celo jutro nam zvone telefoni. Bata trenutno spava. Ne znam kada ću i na koji način, zbog njegovog zdravstvenog stanja, da mu saopštim da Gage više nema – ljubazno je za Telegraf rekla životna saputnica legendarnog Valtera.

DRAGAN BATA

Lula biranim rečima govori o Draganu Nikoliću:

– Plementit, dobar, jako talentovan dečko. Strašno nas je potresla ova vest. Bata mu je pružaopodršku da izdrži. Sa Milenom sam bila non-stop u kontaktu, nije joj bilo lako

LULA

Sećanja samo naviru…

– Gaga je Bati, kad je došao da ga poseti zajedno sa Draganom Bjelogrlićem, rekao “Jao, matori, kako dobro izgledaš. Ja ću da odem pre tebe”. Bata se čudio što mu ljube ruke, a oni su mu rekli: “Ti si bio i ostaćeš naš kum, naš Vito Korleone” – ispričala je, glasom u kome se mešaju osmeh i tuga,Lula ŽivojinoviĆ.

Telegraf.rs

Loading...

Video nedelje

DJ MARTIN - BUDI MOJE SVE (4K)

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

Close