Booking.com
VIP Estrada

LUKAS POTKAČIO KOLEGE! Aca otkrio nepoznate detalje sa svadbe sina Lazara, BRUTALNO ODBRUSIO: Reč KOMPLEKS ne ide uz moje ime!

LUKAS PROGOVORIO O PROBLEMU SA JETROM "Doktori kažu da sam je NAČEO, rekli su mi šta moram da radim"
Foto: Printscreen/TV Pink

Pevač Aca Lukas 14. aprila održaće solistički koncert u Beogradu. On je nedavno izjavio da se za koncert priprema, između ostalog i u teretani.


– Pripreme sa teretanom sam završio, te su pripreme završene, da ne preteramo. Sad trenutno spavam, jer sam premoren. Kad idem ove relacije budem baš premoren – rekao je folker u Premijera Vikend Specijalu.

Lukas je 6. marta oženio sina Lazara, a svabeno veselje pratio je veliki broj medija.

– Nekih se izjava sećam, nekih se i ne sećam, da vam pravo kažem – kroz smeh je rekao Lukas.

Lukas je na svadbu od kolega pozvao samo Sašu Matića, Acu Pejovića i Cecu Ražnatović. Mnogi su komentarisali da su očekivali da će veselju prisustvovati veći broj estradnjaka.

– Niko mi nije zamerio. Zvučaće arogantno, ali ja toliko ljudi poznajem, da sam mogao da pozovem 5.000 ljudi. Ali zna se ko su moji prijatelji. Čekajte, za svo ovo vreme koliko me poznajete, da li reč “kompleks” i Aca Lukas idu zajedno – rekao je Lukas aludirajući na to da da ga ne zanima tuđe mišljenje i da nema komplekse kako bi morao da se nekome dokazuje i pokazuje.

Najbolji bendovi za svadbe

baner 1

 

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia