Booking.com
Lepota i zdravlje Reč psihologa Saveti

Lujza Hej – Jedna stvar pokazuje kakvu budućnost ćete imati: obratite pažnju na ovo i sve se može preokrenuti!

NAJSREĆNIJI DANI U APRILU: Datumi koji donose pozitivne ASPEKTE

Lujza Hej, jedna od najpoznatijih motivacionih govornica i autorka knjiga za samopomoć, iznova je govorila svojim pratiocima i ljudima širom sveta da sve u životu zavisi od misli.


 

“Kada stvorimo mir, harmoniju i ravnotežu u našim umovima, naći ćemo to u našim životima.” – govorila je Lujza Hej.

Njen stav je bio da zapravo ceo naš život jeste produkt naših misli. Često razmišljamo negativno, pesimistički, kritički prema sebi, a ne shvatamo koliko to zapravo utiče na nas i našu budućnost.

“Svaka misao na koju pomislimo, svaka reč koju izgovorimo, kreira našu budućnost. Univerzum čuje naše misli, smatra da mi to želimo, prihvata ih i vraća nam to nazad kao iskustvo, stvarnost. Ukoliko prihvatite činjenicu da svaki put kada nešto pomislite i svaka reč koju izgovorite, zapravo oslikava vašu budućnost. Dok spremate večeru ili raoite nešto drugo, vi ste kreatori svog života.”

Zbog toga je važno da stalno radimo na svom optimizmu, pozitivnom duhu i energiji, da ih razvijamo i primenjujemo u svom životu. Od naših misli, zavisi kakva budućnost nas očekuje – kako je objasnila Lujza Hej.

To naravno već sada možete da preokrenete ukoliko počnete da vežbate pozitivna uverenja, dobre misli i radite na tome da zavolite iskreno sebe. Lujza Hej je osmislila razne alate i tehnike, poput meditacije od 5 minuta, izgovaranje afirmacija, ali i pretvaranje negativnih uverenja u pozitivna.

Počnite na pozitivnom stavu da radite već danas, sigurno će se isplatiti na više životnih polja.

(lovesensa/pixabay)

About the author

Renata Kulic

Diplomirani novinar/žurnalista sa dugogodišnjim iskustvom u medijima. Za portal PRessSerbia.com piše nekoliko godina i to u rubrici "Lifestyle"

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRessSerbia VIDEO NEDELJE: Princ – Ajša (Official Video)

Prijatelji sajta

omladinska zadruga indeks
BG ONLINE

Kalendar

јун 2024.
П У С Ч П С Н
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Odaberite vašu sledeću destinacijuBooking.com

PRess Serbia