Booking.com
VIP Džet-set Estrada

LJUPKA STEVIĆ OTKRIVA KAKO MUŠKARCI GLEDAJU NA NJU

LJUPKA STEVIĆ OTKRIVA KAKO MUŠKARCI GLEDAJU NA NJU
Foto: Printscreen/YouTube

Plaše je se muškarci


Ljupka Stević se često nalazila u medijskoj žiži zbog burnih ljubavnih afera, a svi pamte njen incident sa generalom Dragišom Simićem kom je polupala automobil nakon saznanja da je vara.

Pevačica je sada gostujući u jednoj emisiji otkrila kako je protekao Dan žena u njenom domu, pa priznala da je dobila i poklone.

– Šta mi to obeležavamo osmog marta? Ja jedino što sam primetila pošto sam zujala po gradu ceo dan jeste puno cveća. Ja mislim da bi to trebalo da bude tako svaki dan. Meni su na kućnu adresu prijatelji poslali cveće – ispričala je Ljupka.

Ljupka je ovim zaintrigirala javnost, pa priznala da su u pitanju tri prijatelja kojima nije želela da otkrije identitet, jer kako kaže, nije na poligrafu.

Pevačica je potom ispričala anegdotu koje se uvek rado seti na Dan žena, pa otkrila da je muškarci doživljavaju kao jaku ženu, iako je u dubini duše veoma nežna.

– Ne postoji žena koja ne voli cveće. Bila je jedna situacija kada sam pitala jednog druga za 8. mart gde je meni cveće, a on mi je odgovorio: “Šta će tebi cveće, ja ću tebi kutiju municije da kupim!” Volim to da pominjem. Vidiš kako mene mušklarci doživljavaju. Ne ide cveće uz mene, ali idu puške. Volim ja esktremne stvari koje izazivaju adrenalin, ali sam u suštini nežna duša – kaže Ljupka u emisiji “Puls Srbije”.

Foto: Printscreen

Izvor: PRessSerbia/ Alo.rs

About the author

Marija P.

Diplomirani profesor srpskog jezika i književnosti sa višegodišnjim radnim iskustvom u brojnim domaćim medijima.
Najviše je zastupljena u rubriikama vesti, društvo i biznis.

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia