Booking.com
Početna » Lifestyle » Fashion » LIU JO NOVA KOLEKCIJA
Fashion News

LIU JO NOVA KOLEKCIJA

Liu Jo nova kolekcija za proleće-leto 2016. [divider]

c Modni trendovi i krojevi su proizvod temeljnog istraživanja o klasičnom stilu, sveobuhvatni su i ogledaju se u velikom broju vintage printova, ali sa modernim akcentima, u vidu šljokica i živih boja. U skladu sa brend identitetom, kolekcija je podeljena u dva tematska dela koji će vas voditi od proleća do leta – California Dreaming ’70-tih i Urbana Afrika.

 CALIFORNIA DREAMING ‘70

Deo kolekcije pod ovim nazivom je kreiran od skinny krojeva i flaird mini haljina inspirisanih 70-tim godinama. Živopisni materijali, kao što su obojena ili laserski sečena eko-koža, štampani neopren, vešto krojen jersey su ukrašeni nitnama, iglicama i zlatnim detaljima. Trikotaža ima smeo, svež look. Linija je svestrana i savršena koliko za svakodnevne tako i posebne prilike; u rasponu od oversized modela do uzanih krojeva koji laskaju vašoj ženstvenosti, delom i zbog svoje svetle palete boja. Šavovi su neobični, kao i niti – Žakar, rebrasti, stripi efekti. Sve je začinjeno detaljima od metala i Chunky aksesoarom, kao što su maksi patenti i dugmad inspirisana  70-tim, trake i šareno kamenje. Prisutno je dosta pletiva i trikotaže za uzanu ali i opuštenu siluetu.

2015_09_26_LIU JO-Collection_09_051

CITY AFRICA

Trijumf printova, boja i novih krojeva deo je teme koja istražuje nesvakidašnje savremene stilove. Nestvarno lagani pamuk, til i svila odlično se uklapaju u jedinstvene, različite printove. Sve ovo je ukrašeno zlatnim resama, jedrima, čime se postiže na trenutak divlji, šaren izgled bogat zemljanim tonovima i provlači se kroz luksuznu trikotažu sa dosta heklanih detalja, premazima, folijama i žakardom. Lajtmotiv kolekcije proleće/leto 2016. su dodaci koje možete jednostavno zakačiti na svoj kostim za poboljšanje efekta trikotaže. Tu su neke zaista neobične kombinacije – cvetni broševi, chunki rese i nekonvencionalne šljokice koji će vas učiniti jedinstvenim.

2015-09-24_LIU JO_Les Cocktails_02_062[divider]

Kolekciju proleće/leto 2016. brenda LIU JO možete kupiti u multibrand prodavnicama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

PRess Serbia