fbpx
Clubbing Koncert News

LEXINGTON BEND PREMIJERNO PEVA NOVE PESME U KASINI

LEXINGTON BEND PREMIJERNO PEVA NOVE PESME U KASINI

Lexington bend, nastupiće u sredu, 22.februara ponovo pred beogrdskom publikom.


LEXINGTON BEND PREMIJERNO PEVA NOVE PESME U KASINI

Ovog puta ovi šarmantni momci, fenomenalan provod svojim fanovima obećavaju u najpsrestižnijem klubu Kasina

 Momci iz Lexington ponovo će obradovati svoje fanove, spektakularnim nastupom. Publika u Kasini će ove srede, imati priliku  da uživa u stasu i glasu, momaka koji su šarmirali čitav region. Kako to uvek biva na njihovim nastupima i ovog puta obećavju sjajan provod i noć za pamećenje i otkrivaju da li su im pripremaju još neka iznenađenja. 


“Jako se radujemo druženju sa beogradskom publikom. Nakon izlaska našeg novog albuma sa kojim smo publiku obradovali na dan zaljubljenih mi ćemo obradovati i  publiku koja u sredu bude bila na našem nastupu  jer čemo premijerno odpevati upravo u Kasini naše nove pesme sa albuma “Noć pod zvezdama”, kažu momci iz Lexingtona i dodaju: “Obećavamo sjajan provod, dobru atmosferu i puno dobre muzike. Uvek nam je veliko zadovoljstvo, kada nastupamo u Kasini”.

PR kluba Kasina, Jelena Petković otkriva da su se mesta u veoma kratkom roku popunjavaju, te da publici u najprestižnijem prestoničkom klubu, očigledno nikad nije dosta momaka iz Lexington benda. “Čast nam je da Lexington natupa u Kasini.U narednom periodu očekuju nas nastupi Dženana Lončarevića,Colonije,Marije Šerifović  što dokazuje i da smo jedan od najboljih klubova u Beogradu.  
Loading...

Video nedelje

SANDRO X CACHE X PANCHA - TO JE TAJ LAJF

REZERVIŠITE SMEŠTAJ ZA VAŠE SLEDEĆE PUTOVANJE

Booking.com

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

[booking_product_helper shortname=”booking search box”]

Close