Booking.com
VIP Estrada

Leontina Vukomanović trošila brdo love na ovo, a onda se povukla sa scene i sve se promenilo!

LEONTINA
Foto: Printscreen/Instagram

Pevačica Leontina Vukomanović povukla se prethodnih godina sa javne scene i posvetila radu sa decom, a sada je iskreno progovorila o danima kada je njena muzička karijera bila na vrhuncu.


Pevačica je priznala da je tokom bavljenja pevanjem na odeću davala ogroman novac, te da su zbog toga njene finansije bile ugrožene.

-Ranije sam bila spremna da odvojim ogromne sume novca na kreacije koje mi se dopadnu. Bankrotirala sam zbog tih svojih želja, jer zaista nisam žalila novac na odeću koja mi se dopadne. Kada je u pitanju domaća moda, nisam pitala koliko nešto košta – rekla je pevačica koja je potom priznala da je svetski brendovi nikada nisu privačili.

-Nikada me nisu interesovale svetske marke, nisam se ložila na brendirane stvari. Uvek sam pratila domaće dizajnere i uživala sam u tome da nosim unikatnu odeću. Pored toga, dosta novca sam davala i na brendiranu obuću – priznala je Leontina i otkrila da su se proteklih godina njene životne navike znatno promenile.

– Otkako sam se povukla sa javne scene hodam u espadrilama jer su udobne i mogu da pređem čitav grad u njima. Bitno mi je da je odeća koju nosim udobna i više ne trošim puno novca na garderobu – rekla je pevačica.

Izvor: PressSerbia/Alo

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia