Booking.com
Početna » Reality » TLZP » Leon pobednik osme epizode šoua Tvoje lice zvuči poznato
TLZP

Leon pobednik osme epizode šoua Tvoje lice zvuči poznato

Leon pobednik osme epizode šoua Tvoje lice zvuči poznato

Svojim šarmom i trudom Leon je osvojio sva srca i ubedljivu pobedu


 

 

Osma epizoda najgledanijeg regionalnog humanitarnog šoua „Tvoje lice zvuči poznato“ protekla je u znaku Evrovizije, takozvane TLZPvision, a takmičari su izvodili najpopularnije, najzabavnije, najslikovitije nastupe sa prethodnih takmičenja. Redovnom žiriju u sastavu: Aleksandra Radović, Andrija Milošević, Branko Đurić Đuro, koji je preuzeo ulogu i drugog voditelja, a pridružila im se i Katarina Radivojević kao specijalna članica žirija.

Dragana Mićalović kao Ruslana, ukrajinska pobednica, izvela je potpuno divlji nastup.

Stevan Anđelković kao Željko Joksimović sa pesmom koja je trebalo da pobedi na Evroviziji „Lane moje“ podsetio nas je na neke lepe dane.

Bane Vidaković kao Jorgos Alkois sa pesmom „Opa opa“ potpuno je razdrmao žiri svojom energijom i fenomenalnim poznavanjem grčkog jezika.

Edita Aradinović kao Marija Šerifović sa pobedničkom pesmom Evrovizije „Molitva“ ponovo je briljirala i glasom i imitacijom.

Bebi Dol kao Tajči u numeri „Hajde da ludujemo ove noći“ je mirisala na Šanel 5, a voditelji su poludeli uz Bebi.

Tijana Dapčević imitirala je rumunskog pevača Cezara, savršeno pevajući operu, a izgledajući kao Gargamel.

Leka je nastupio kao biće iz pakla, kao finski predstavnik Lordi, sa krilcima i sekirom, i zagrmeo scenom, a pridružili su mu se posle nastupa i njegovi ’gnomovi’.

Mira Škorić pojavila se u cipelama Marka Kona, zapretila žiriju uz rimu: „moja stara cipela ceo žiri videla“ i izvela numeru „Cipela“ u kojoj joj se pridružio i pravi Marko Kon. Nastup je izazvao odlične reakcije publike kao i pohvale žirija.

Pagonis je herojski izveo performans kao kontraverzna Končita Vurst u pesmi „Rise like a phoenix“, a na kraju pesme je zbacio sa sebe periku i haljinu i pojavio se u majici sa likom Nikole Tesle poručivši da su to vrednosti kojima treba da učimo našu decu.

Leon je zablistao kao bosanski pevač Laka sa pesmom Pokušaj i odneo sve simpatije sa ovom neobičnom, veselom koreografijom.

Pogledajte pobednički nastup:

U pauzi pre glasanja, Nina je najavila i pozvala sve učesnike i gledaoce na Humanitarnu aukciju dresova, kako bismo svi zajedno pomogli da se realizuje projekat “Roditeljski kutak” udruženja Uvek sa decom. Reč je o kupovini stana namenjenog roditeljima mališana koji se leče na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije, a koji nisu iz Beograda i nemaju gde da borave dok se njihova deca bore da dobiju utakmicu života. Aukcija će se održati u okviru Sajma sporta, 26. novembra u 14.30 sati u konferencijskoj sali hale 1A.

Izvor: PRess Serbia

 

PRess Serbia