Booking.com
Lifestyle Company Cosmetics Džet-set Lepota i zdravlje Proizvodi

KVALITETOM DO VRHA: EVO ZBOG ČEGA POZNATI KORISTE PROIZVODE “BOŽEN COSMETICS”!

KVALITETOM DO VRHA: EVO ZBOG ČEGA POZNATI KORISTE PROIZVODE "BOŽEN COSMETICS"!

Iako je od njenog odlaska prošlo više od osam godina, lik i delo Božen Žumbor žive i dalje, baš kao i kompanija kojoj je posvetila ceo život – Božen Cosmetics.


Upravo ova kompanija uhvatila je korak sa vremenom i u Srbiju donela najbolje od prirodne kozmetike što se u savremenom svetu danas nudi. Kompanija je svojim višegodišnjim klijentima pripremila niz iznenađenja, nove i stare, savršene proizvode koji će damama sasvim sigurno ulepšati prestojeći Dan žena ali i budućnost. U osmomartovsku kampanju ove kompanije uključiće se i brojne domaće zvezde, korisnici “Božen” proizvoda, jer, kako tvrde, kvalitet istih je nenadmašiv:
Rukavica za skidanje šminke je nešto što nema alternativu i ja već dvadeset godina unazad imam po nekoliko komada u rezervi, kaže Mira Škorić u razgovoru za naš portal i dodaje:
-Zaista, probala sam sve moguće proizvode na prirodnoj bazi koji se nude na našem tržištu, ali proizvodi ove kompanije su nezamenjivi.
Sličnog mišljenja su i brojne druge zvezde, pevači, glumci, sportisti.
Antirid krema je jedino što koristim za lice i ne treba mi apsolutno ništa drugo! Ova krema briše poput gumice, kaže Lepa Brena.
Screenshot 1
Maya Berović jedna je od najmlađih korisnica prizvoda kompanije Božen Cosmetics, barem kada su poznati u pitanju.
MAYA BEROVIĆ SIGURNA U SEBE: Prošla godina je bila uspešna, a nadam se da će Nova biti u znaku mojih novih pesama!
FRESH je nešto od čega se ne odvajam, bilo da je u pitanju glavobolja, prehlada ili prosto inhalacija ili odlazak u saunu.
Uz brend su stala i brojna druga imena, a kompanija za naredni period priprema i brojna iznenađenja, nove proizvode i popuste koji će vam ulepšati predstojeći praznik.

About the author

Dalibor Katic

Novinar je sa skoro dvadesetogodišnjim iskustvom u medijima. Stotine ekskluzivnih priča, ali i brojni intervjui sa domaćim i svetskim zvezdama samo su deo njegove novinarske karijere.

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia