Booking.com
Festival Event Ples i igra Pop Kultura Showtime VIP

KRV I ZNOJ PRED BEOVIZIJU: HURRICANE NA PROBAMA OD JUTRA DO MRAKA! (VIDEO)

KRV I ZNOJ PRED BEOVIZIJU: HURRICANE NA PROBAMA OD JUTRA DO MRAKA! (VIDEO)

ČLANICE GRUPE HURRICANE SVAKODNEVNO, PO CEO DAN VEŽBAJU I PRIPREMAJU SE ZA PREDSTOJEĆU BEOVIZIJU  A MI VAM EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO DELIĆ KOREOGRAFIJE


KRV I ZNOJ PRED BEOVIZIJU: HURRICANE NA PROBAMA OD JUTRA DO MRAKA! (VIDEO)

Favoriti ovogodišnjeg izbora za srpskog evrovizijskog predstavnika, članice grupe Hurricane marljivo i potpuno predano se pripremaju za nastup na festivalu Beovizija na kojem, ako je suditi po komentarima evrovizijskih znalaca, nemaju konkurenciju.

Članice grupe uvežbavaju pevanje, a veliki deo vremena izdvajaju za plesne koreografije pa su svako jutro na istoj adresi, u Beogradskom igračkom centru i to pod budnim okom instruktorke Dušanke Dekić Bebe, publici poznatije kao Beba Beat Streat.

Beba za devojke ima samo i isključivo reči hvale i očekuje pobedu na Beoviziji:

Jasno je uočiljiv ograničavajući beovizijski momenat sa samo šest ljudi na sceni, ali one su ekstremno talentovane i odlične su kao pojave i sigurna sam da će ovo sve na kraju biti fenomenalno, kaže Beba.

Ekipa portala PRessSerbia.com prisustvovala je jednoj od proba odakle vam donosimo i delić atmosfere ali i eksluzivno otkrivamo delić koreografije:

 

 

Foto:Ataimages

PRessSerbia

About the author

Dalibor Katic

Novinar je sa skoro dvadesetogodišnjim iskustvom u medijima. Stotine ekskluzivnih priča, ali i brojni intervjui sa domaćim i svetskim zvezdama samo su deo njegove novinarske karijere.

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia