fbpx
Džet-set Estrada Zadruga

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ ULAZI U ZADRUGU 2 DA UNIŠTI LUNU ĐOGANI?!

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ ULAZI U ZADRUGU 2 DA UNIŠTI LUNU ĐOGANI?!

Ulazak Lune Đogani u “Zadrugu 2” izazvao je dosad najveću pometnju, a čini se da će se to promeniti od oktrobra tekuće godine kada bi, prema pisanju Scandala, deo istog trebalo da postane i Kristijan Golubović, kom baš u tom mesecu ističe zatvorska kazna, koju izdržava u požarevačkoj Zabeli.


Kako se navodi u spomenutom listu, njegov advokat je već bio na razgovoru na TV Pink, dok je njegov blizak prijatelj otkrio na kojoj temi će biti fokus delovanja jednog od omiljenih učesnika dosadašnjih rijalitija.

– Kiki je pratio “Zadrugu” svih devet meseci, ali nije podržavao Lunu. Za njega je preljuba veliki greh, a brak mu je svetinja. Smatra da niko ne sme da ugrozi ničiji brak i zato je od samog starta navijao za Kiju Kockar – istakao je Golubovićev prijatelj za spomenuti list, pa dodao:

– Posebno mu je smetalo što Luna mrtva hladna gradi vezu sa Slobom pred Kijinim očima. To on ne može da razume, ni da opravda, a ni da oprosti! Ako se tamo nađu oči u oči, biće gusto i napeto! Vratiće joj za sve što je učinila Kristini. On je takav, ne voli nepravdu, a smatra da je Luna učinila veliku samim tim što je ugrozila jedan brak, koji je sklopljen pred Bogom. Po njegovom mišljenju, ona to nipošto nije smela sebi da dozvoli. Bude li ušao kako i planira sigurno će joj prebacivati i minirati je, on ne može da se pravi da se to nije desilo iako njega nije direktno ugrozila.

Foto: Print Screen

Izvor: PRessSerbia/Puls online

Loading...

Video nedelje

DJ MARTIN - BUDI MOJE SVE (4K)

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

Close