Booking.com
Entertainment Estrada TV VIP

Kralj Balkana ponovo podiže region na noge

"GDE ĆEŠ MOTIKOM NA BAGER" Aca Lukas o sukobu Bake Praseta i Željka Mitrovića
Foto: Printscreen/Instagram

 Aca Lukas biće domaćin autorske emisije Uživo sa Lukasom i najavljuje ozbiljna iznenađenja


 Kralj Balkana ponovo podiže region na nogeSamo što je publiku iznenadio jednim od najozbiljnijih albuma u karijeri Uspavanka za ozbiljne bebe, Aca Lukas je najavio svoj talk show za koji kaže da će prevazići očekivanja publike.

Osim što će ugostiti spektakularne goste, Lukas je najavio i ambijent koji može samo da se uklopi uz njega i njegov lik i delo.

Kompletna emisija je autorsko delo kralja Balkana i kako je rekao, bilo je krajnje vreme da neko prodrma Srbiju, ali i medijske koncepte.

Šou se sprema već nekoliko meseci i pravo je čudo kako u javnost nije procurela nijedna informacija o tome kako će izgedati studio i šta je Aca namerio da pruži svojim fanovima, ali i široj publici.

– Eto, radio sam vredno na tome da se postavi format koji će iskreno pretresati sve teme o kojima budem govorio, bez zadrške i pakovanja u celofan. – kaže Lukas i dodaje:

– Koncept emisije je nastao prošle godine, a sad je vreme i da se realizuje.

Prva emisija biće emitovana u nedelju 11.4. u 19,45 časova na Hype TV, a ko će biti prvi gost i o čemu će se razgovarati, Lukas nije želeo da otkrije.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia