fbpx
Business Company Entertainment Fashion Gadgets and Tech Lifestyle News Svet Zanimljivosti

Do kraja godine nam stiže prvi savitljivi Samsung Galaxy telefon

Do kraja godine nam stiže prvi savitljivi Samsung Galaxy telefon
FOTO: AP

Nakon godina glasina i praznih priča vezanih uz savitljivi pametni telfon, Samsung je konačno ‘klimnuo glavom’ i potvrdio dolazak futurističkog uređaja – i to do kraja godine.


Samsung je konačno potvrdio glasinu koja kruži već godinama – njihov najnoviji savitljivi pametni telefon zaista stiže na tržište i videćemo ga pre početka 2019. godine.

Ovo je potvrdio sam direktor mobilnog odeljenja Dj Koh rekavši da će revolucionarni uređaj biti predstavljen krajem godine, dok će prvi primerci stići u ruke kupaca tokom 2019.

Do kraja godine nam stiže prvi savitljivi Samsung Galaxy telefon
Foto: Getty

Koh je, tim rečeno, naglasio da će kompanija uređaj predstaviti tokom Samsung Developer konferencije koja će se u San Francisku održati ovog decembra.

Podsetimo, Samsung je već nekoliko puta potvrdio da radi na prototipu uređaja savitljivog ekrana kojem su obožavatelji nadnuli ime Samsung Galaxy X, ali ovo je prvi put da smo dobili konkretno vreme njegovog izlaska – i to iz usta šefa Samsungovog odeljenja za mobilne uređaje.

Koh je informaciju o novom uređaju najavio tokom razgovora sa CNBC-jem te usput naglasio da će ‘telefon moći da se koristi u kada je savijen, ali kada odlučite da surfujete internetom, moraćete da ga ‘otklopite’.

Svaki uređaj, funkcija i inovacija treba da nose neku vrstu smislene poruke našim kupcima, što znači da kada telefon jednom dođe u ruke kupca, njemu ili njoj će biti kristalno jasno zašto smo mi u Samsungu odlučili da proizvedemo ovakav uređaj’.

 

 

(B92)

Loading...

Video nedelje

SANDRO X CACHE X PANCHA - TO JE TAJ LAJF

REZERVIŠITE SMEŠTAJ ZA VAŠE SLEDEĆE PUTOVANJE

Booking.com

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

[booking_product_helper shortname=”booking search box”]

Close