Booking.com
VIP Estrada

Kraj bračne drame, ovome se niko nije nadao: Karleuša i Duško Tošić jednoglasno rekli NE razvodu

OGLASILO SE TUŽILAŠTVO - Ovo je odluka o PRIJAVI PORODIČNOG NASILJA u domu Tošića i Karleuše
Foto: Instagram

Odluka Karleuše i Duška o razvodu misterija je za javnost


Nakon svega što se dogodilo, mnogi su se pitali da li se razvode Jelena Karleuša i Duško Tošić, a par je sada doneo konačnu odluku.

Odnos pop dive i bivšeg fudbalera Duška Tošića već neko vreme je glavna tema u Srbiji. Nakon incidenta za pravoslavni Božić kada je navodno izbila svađa za porodičnim ručkom, nakon čega je Duško ošamario Jelenu, čemu su svedočili rodbina i prijatelji, sve su glasnija šuškanja bila da je par pred razvodom.

Duško se povodom svega oglasio samo jednom sa tvrdnjom da nije bilo nasilja, a Jelena je često postavljala osnažujuće statuse i delila fotografije i snimke sa nastupa, najpre novogodišnjeg, koji je oduševio sve one koji su Novu godinu proslavili ispred Skupštine Srbije, tako i iz Dubaija gde je nastupala u jednom prestižnom klubu koji je ugostio samo najveće zvezde šoubiznisa.

Međutim, Jelena i Duško tada su, doneli odluku. Kako izvor blizak paru tvrdi, oni ne planiraju da se razvedu.

– Istina je da nema ni govora o razvodu. Ako se nešto i dogodilo tog spornog dana, njih dvoje su dovoljno zreli da sami reše probleme koje imaju – rekao je izvor.

Objasnio je i da Karleuša i Tošić imaju zajednički cilj.

– Oboje stavljaju na prvo mesto svoje ćerke, a i Atina i Nika vezane su i za majku i za oca. Kako su već velike i mogu da prate šta se piše, Jeleni i Dušku primarno je da ih zaštite od senzacionalističkih natpisa o njima – istakao je izvor za medije.

Inače, ranije se pisalo da se fudbaler privremeno iselio iz porodične kuće zbog izrečene zabrane prilaska pevačici, ali su na kraju odlučili da ipak sklope primirje i posvete se odgajanju i vaspitanju ćerki. Domaći mediji pisali su i da se Tošić sklonio u Tursku gde je spojio lepo i korisno, odnosno, iako je u Istanbul otišao poslom jer radi na karijeri fudbalskog menadžera, nije propustio da se malo i opusti i dobro provede.

Nakon nekoliko meseci i to nedavno, Jelena Karleuša objavila je saopštenje da se ipak razvode, nakon čega se ni ona ni njen suprug na ovu temu nisu oglašavali.

– Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu. U ovom teškom periodu za našu porodicu i decu, neću da molim za razumevanje medija jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom što je nešto na šta sam navikla… pa NAVALITE. Preživela sam sve pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih sprečila netačne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nad našom decom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultiraće tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem – napisala je Karleuša koja je nedavno na press konferenciji povodom spektakularnog nastupa u Leskovcu prokomentarisala razvod još jednom:

– Ne bih ovom prilikom o privatnim stvarima. Imala sam puno koncerata, bavila sam se humanitarnim radom. Zadovoljna sam, zadovoljna sam i kako sam proslavila rođendan. A kada je razvod u pitanju, ovo nije ni vreme ni mesto da pričam o tome. Mogu samo da ponovim da se ja nisam razvela, a ako se to desi, ja ću vas obavestiti o tome – rekla je Jelena, što je mnoge navelo da pomisle da Karleuša ipak nije odustala od Duška i da je odluka oko toga se ne razvedu zbog dece, možda jednosglasna.

Izvor: PressSerbia/IdjTV

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia