Booking.com
Entertainment Džet-set VIP

“KONSTANTNO SAM BILA POD STRESOM” Srpska voditeljka se povukla pa iznenadila pričom o KUĆNOJ POMOĆNICI

SUZANA NAPUSTILA MUŽA U DOBA KORONE! Mesto mi je uz ćerke! A evo kako se čuje sa Simeonom
Foto: ATA Images

Uvek nasmejana voditeljka otkrila je kako tokom pandemije virusa dosta vremena provodi u domu, te da sve kućne poslove obavlja sama.


Naime, Suzana Mančić je otkrila da vreme provodi u kuvanju, pa se prisetila stresa kroz koji je prolazila tokom snimanja emisija.

– Ćerke Natalija i Teodora idu u kupovinu i šetaju psa, a ja sam kod kuće jer moram da poštujem propisane mere. Naravno, ne dolazi nam žena koja nam godinama sprema stan, pa to radimo same. Nikad u životu nisam ovoliko kuvala. Zvučaće čudno, ali ja sam se toliko umorila od jurnjave, koja bi počinjala ujutru, a završavala se kasno u noć. Konstantno sam bila pod stresom, pitajući se hoću li stići na vreme, da li ću uspeti da obavim sve što treba, hoće li mi doći gost u emisiju… – ispričala je “Hello” u aprilu tekuće godine voditeljka.

Suzana se rodila u Beogradu. Medijsku karijeru je započela pesmom “Ogledalce, ogledalce”. U to vreme imala je 18 godina. Osmehnula joj se zatim karijera TV voditeljke. Najčešće je vodila zabavne emisije, a onda joj je poverena zadatak Loto devojke.

Pevala je, vodila emisije, glumila, a oprobala se i u pozorištu. Isticala je stalno kako je multitalentovana, ali i da javnost u našoj zemlji to često nije umela da razume.

Veliku buru u javnosti podigli su Suzanini intimni privatni snimci, koji su isplivali. Prvi sa sadašnjim verenikom Simonom Ocomokosom, bankarom iz Grčke sa kojim je 17 godina u vezi, i drugi sa bivšim suprugom.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia