Booking.com
Početna » Entertainment » KONAČNO! “USPAVANKA ZA MRTVE” PREMIJERNO U BANJALUCI!
Entertainment Knjige

KONAČNO! “USPAVANKA ZA MRTVE” PREMIJERNO U BANJALUCI!

KONAČNO! "USPAVANKA ZA MRTVE" PREMIJERNO U BANJALUCI!

Roman “Uspavanka za mrtve” najavljivana je mesecima


To je samo dokaz, da ne zavisi sve od vas i da jednostavno na određene stvari ne možete nikako da utičete. Ali ono što je dobro u celoj toj priči, to je da je književnica Angelina Petrović ovih dana posebno srećna. Vratila se sa nezaboravnog letovanja, a roman je sačekao gotov. Gde ćete lepši poklon? A nije vam ni rođendan. Roman koji smo svi toliko dugo čekali konačno će doživeti svoje prvo predstavljanje (promociju) u Banjaluci na Sajmu knjiga od 9-og do 16-og septembra.

– Odmorila sam se i sada sam spremna za nove pobede i nova druženja sa mojom čitalačkom publikom. Ovaj roman se dugo pripremao i još uvek ne mogu da verujem da ga konačno imam u svojim rukama. Presrećna sam, ali u isto vreme i uzbuđena, izjavila je Angelina za net talk show radijsku emisiju “Sve po spisku sa Škundrićem”.

​Inače, njen sin David je direktor i osnivač IPK CEPELINA koja je proširila svoju delatnost. Pored izdavanja knjiga, sada se bavi i proizvodnjom kinematografskih dela, audio – vizuelnih proizvoda, kao i televizijskog programa.​

​Angelina je jedna uspešna književnica, vredna i borbena, tako da smo sigurni da će i ovaj novi roman postići veliki uspeh kao i svi ostali. A mi ćemo vas svakako izveštavati o svemu, jer uspešnim ljudima koji se bave pre svega kulturnim radom je svakako mesto u medijima.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia