Booking.com
Džet-set VIP

KOMŠIJE OTKRILE PRAVO LICE BLOGERKE: Zorannah su svi nekad voleli, sad para nosem OBLAKE, a ovo NIKAD nije kupila u prodavnici

KOMŠIJE OTKRILE PRAVO LICE BLOGERKE: Zorannah su svi nekad voleli, sad para nosem OBLAKE, a ovo NIKAD nije kupila u prodavnici
Foto: Printscreen/Instagram

Blogerka Zorana Jovanović Zorannah poslednjih nedelja u fokusu zbog toga što joj je firma pred bankrotom, ali ona i dalje uživa na skupim destinacijama, njen komšiluk ne želi da priča o njoj.


– Ta žena nije vredna spomena. Bavi se zanimanjem koje ne postoji, a umislila je da je Bog. Kada se doselila bila je jedna vesela devojka, slikala se tu po ulici i kraju, bila je simpatična. Šta joj se dogodilo u međuvremenu niko ne zna – kaže jedan od starijih komšija koji više nije želeo da priča na temu Zoranah.

Sličnog stava je bilo još nekoliko komšija, dok su mladi su bili raspoloženiji.

– Jedno vreme sam je pratila na Instagramu, a onda mi je postala dosadna pa sam je otpratila. Ona je stekla popularnost jer je među prvima počela da se bavi blogom, ali onda su došli drugi i bukvalno je “pojeli” na Internetu. Ona je stalno vrtela istu priču i nikome više nije bila zanimljiva – rekla je komšinica Bojan.

– Ranije je znala da izvede psa u šetnju i mi smo se slikali sa njom. Sada “nosom para oblake”, kao da je ne znam ti ni ja šta. Uobrazila se. Čitala sam da je pred bankrotom, to me ne iznenađuje jer ne znam ni ko je prati na mrežama.

Prodavac, koji radi u obližnjem marketu kaže da Zarnu često vidi u prolazu, te da svrati po neke namirnice koje su uglavnom instant.

– Kupovala je ranije cigarete, a sada uglavnom po neku grickalicu ili slatkiš. Nikada nije kupila hleb, mleko ili tako neke osnovne namirnice. Očigledno da ne sprema hranu sama, nego se hrani po restoranima. Evo otkada je tu, ništa od tako nekih namirnica nije kupila, makar ne kod mene u smeni. Mnogo je lepša na društvenim mrežama nego ovako, vidi se da se provlači kroz te filtere, kako se to već zove – objašnjava kroz osmeh ovaj mladić.

Starija gospođa kaže da je poznavala ženu koja je čistila Zorani stan ranije. – Zorana je tada bila u jeku popularnosti i ona ju je hvalila. Čitila joj je stan, koji nije veliki ali je bilo posle jer je uvek imala gomilu stvari koje je reklamirala. Čujem da se sada uobrazila, ali zaista tada moja prijateljica nije imala lošu reč o njoj. Kada je čuo o kome se raspitujemo, čovek kojeg smo sreli kako šeta psa, se priključio razgovoru.

– Znate, te javne ličnosti, a ovde u kraju ih ima nekoliko su ljudi kao i svi ostali. Međutim, vidi se ko je kakvo vaspitanje poneo iz kuće. Neki ostavljaju đubre za sobom, bacaju papire i opuške po ulici. Zorana nije takva, ali zato ne ume ni “dobar dan” da kaže, kao da je iznad nas po statusu i nivou. I kada izađe da prošeta psa krije se ispod kačketa, kao da paparaci samo nju čekaju. Pa nije ona Brena i Ceca. Doista, onaj Brenin pastorak Filip ju je posećivao, oni se valjda druže – kaže ovaj komšija i dodaje: – Viđamo da je dovozi neki dečko u skupom automobilu. Mada, ona je sve ređe tu u stanu. Utrči, istrči i sve nešto u žurbi. Vuklja stalno neke kese pune garderobe.

lako nemaju lepe rolio Zorani kada je ljubaznost u pitanju, kombije kazu da nije problematicna kao stanar.

-što se tiče žurki i partijanja toga kod nje u stanu nema. Zaista nikada nismo imali problem sa njom. Što se tiče kućnog reda, viđali smo da joj dođu drugarice sa balonima, to je sigurno kada joj je rođenadan ili nesto slave, ali sve je bilo u granicama normale. Ranije su se deca okupljala ispred zgrade da se fotografišu s njom ili uzmu autogram, ali ni toga više nema – rekla je komšinica.

Izvor: PressSerbia/Blic

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia