Početna » News » Sport » Kolege sugerisale Brihu da pogleda snimak, EVO ŠTA IM JE ON REKAO!
News Sport Srbija Svet

Kolege sugerisale Brihu da pogleda snimak, EVO ŠTA IM JE ON REKAO!

Neshvatljivo ponašanje nemačkog sudije na meču Srbija – Švajcarska.


Skandalozna odluka nemačkog sudije Briha nije prošla nezapaženo ni kod VAR-a, koji je na svom zvaničnom Tviter nalogu dao šokantno obrazloženje!

– VAR je automatski premotao snimak tokom utakmice Srbije i Švajcarske. “Tiha provera” je završena i sugerisano je sudiji Brihu da zvanično pregleda snimak. Samo glavni sudija može da zatraži zvaničan pregled kako bi bi potvrdio svoju odluku. A ovom prilikom je bio zadovoljan svojom odlukom na terenu!”, stoji u saopštenju VAR-a.

Katastrofalno suđenje nikome nije promaklo, a najviše polemike je izazvao detalj iz 66. minuta kada je Aleksandru Mitroviću dosuđen faul u napadu, dok su ga dvojica švajcarskih reprezentativaca držala.

Veliki broj odluka je bio blago rečeno sumnjiv. Situacija koja se može posebno izdvojiti, iz mora grešaka Nemca, jeste ona koja se desila sredinom drugog dela igre. Naime, sa desne strane terena centrirao je Tadić, Mitrović je bio najbliži lopti, ali je bio sprečen da šutne zbog blago rečeno rvačkog zahvata dva štopera Sajdžija.

Ono što je bilo najkomičnije u svemu jeste to što je upravo, gore prozvani Brih, signalizirao faul u napadu.

(alo)

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia