Booking.com
Početna » News » KOD NJE NEMA ZAŠTIĆENIH: VUJOVIĆ INSISTIRA DA SVI USKLADE POSLOVANJE SA EKOLOŠKIM STANDARDIMA!
Društvo EKO News VIP

KOD NJE NEMA ZAŠTIĆENIH: VUJOVIĆ INSISTIRA DA SVI USKLADE POSLOVANJE SA EKOLOŠKIM STANDARDIMA!

KOD NJE NEMA ZAŠTIĆENIH: VUJOVIĆ INSISTIRA DA SVI USKLADE POSLOVANJE SA EKOLOŠKIM STANDARDIMA!

SPROVEDENE SU BROJNE VANDREDNE KONTROLE I TEK ĆE IH BITI, A SVE KAKO BI SE ZAŠTITILA ŽIVOTNA SREDINA I OGRANIČIO NIVO ZAGAĐENJA OD STRANE PRIVREDNIH SUBJEKATA


Da ministarka zaštite životne sredine nema pardona ni prema kome govore u prilog i brojne vandredne kontrole privrednih subjekata, a sve u nameri da se proveri da li je prekoračen dozvoljeni nivo zagađujućih materija.

– Zahtevam od svih privrednih subjekata da u najkraćem roku usklade svoje poslovanje sa svim standardima zaštite životne sredine, jer je to u interesu i privrede i građana. Već sam apelovala na kompanije, i većina njih sada poštuje i ima svest o zaštiti životne sredine, tako što održava opremu koja smanjuje emisije zagađujućih materija u vazduhu, redovno radi remont, a neke čak ulažu i u novu opremu – rekla je ministarka Vujović.

Usklađeni su propisi i sve je više projekata kroz koje će se doći do željenog cilja, a isti poodrazumeva zdravu i ekološki čistu Srbiju.

-Budući da se veliki broj pritužbi građana odnosi na male zagađivače, Uredbom su i oni obuhvaćeni, tako da će i njihovi procesi rada biti predmet kontrole. Ministarstvo ulaže velike napore kako bi se, kroz usklađivanje propisa i različite projekte efikasnije rešavao ovaj problem. Kvalitet vazduha je apsolutni prioritet, i zato nastavljamo da radimo još brže, kako bi generacijama koje dolaze obezbedili čistiju budućnost – istakla je Vujović.

PRessSerbia

About the author

Dalibor Katic

Novinar je sa skoro dvadesetogodišnjim iskustvom u medijima. Stotine ekskluzivnih priča, ali i brojni intervjui sa domaćim i svetskim zvezdama samo su deo njegove novinarske karijere.

Add Comment

Click here to post a comment

PRessSerbia VIDEO NEDELJE: Vrnjačka Banja- Mesto ljubavi (Official video)

Prijatelji sajta

BG ONLINE

Kalendar

Oktobar 2023
P U S Č P S N
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Odaberite vašu sledeću destinacijuBooking.com

PRess Serbia