fbpx
Clubbing News VIP Žurka

Ko propusti ovu ŽURKU, imaće razloga da PLAČE: Večeras “DEVEDESETE” u klubu FREESTYLER WINTER STAGE!

Ko propusti ovu ŽURKU, imaće razloga da PLAČE: Večeras "DEVEDESETE" u klubu FREESTYLER WINTER STAGE!

DEVEDESETE SU TU!!! Jedina svetla tačka poslednje dekade prošlog veka je muzika, a samo najveće hitove koji su obeležili ovaj period, moći će da čuju SREĆNICI koji se večeras nađu unutar magičnih zidina najboljeg noćnog kluba u regionu – FREESTYLER WINTER STAGE-a!

Ova žurka je upravo ono na šta se čekalo mesecima, a kroz muzički vremeplov provešće vas najiskusniji iz svoje branše. Neponovljiva energija sa žurki koje se tokom leta održavaju na splavu FREESTYLER osetiće se i večeras, a oni koji iz bilo kog razloga propuste ovo dešavanje, imaće zbog čega da se kaju.

Ono što razlikuje ovaj događaj od ostalih, koji ostaju samo pokušaji, jeste perfektan zvuk, magična igra lasera i svetala u kombinaciji sa pesmama koje “najbolje voze” i atmosferom koja diže adrenalin do tačke ključanja!

Fenomen najbolje žurke devedesetih i magični utorak tema je koja podjednako intrigira domaće i inostrane klabere, a jedan je način da proverite zbog čega. Dakle, pred nama je veče koje ne biste smeli da propustite ni po koju cenu.

Vidimo se večeras na FREESTYLER WINTER STAGE-u, na ubedljivo najboljem gradskom dešavanju!

Loading...

Video nedelje

MILICA TODOROVIC & MIRZA SELIMOVIC - AVET

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA