Booking.com
Estrada VIP

“Ko preživi pričaće!” Komšije raskrinkale Sašu Kovačevića!

Saša Kovačević završio u urgentnom centru: Lekari ga odmah poslali na ispitivanja
Foto: ATA Images

Saša Kovačević omiljeni je komšija u svom kraju, a ovako su oni za medij govorili o njemu.


Saša Kovačević uživa u ljubavi s izabranicom Zoranom Tasovac u jednom luksuznom novobeogradskom kvartu u kojem drži restoran, ali i gde se krije njegova oaza puna ljubavi, muzike, dobrog ukusa i još boljeg raspoloženja.

Nedavno smo otkrili kako izgleda njegov stan, a sada su za medij progovorile i Sašine komšije. Susedi pričaju lepo o njemu i otkrivaju detalje o njegovom životu koji se ne mogu videti pred kamerama. “Ovde živi veliki broj javnih ličnosti, ali niko nije tako vaspitan i prirodan kao on i Novak Đoković. Kako Noleta ne viđamo često, ostaje Sale kao omiljeni komšija među javnim ličnostima. On tako deluje i kada ga vidite na televiziji, ali je takav i privatno. Viđam ga stalno u restoranu koji drži tu u kvartu, ali i teretani. Sada je valjda kupio sprave za svoj stan pa ređe ide u javnu teretanu”, kaže komšija Damjan.

“Za sve ove godine samo jednom sam ga video nervoznog i to je bilo ‘ko preživi, pričaće’. Ne bih voleo da sam bio na telefonskoj liniji s njimu tom trenutku. Sećam se da je bio ljut zbog posla.”

Na obližnjoj klupici čoveka nije mogao da sakrije oduševljenje Saletom.

“Da su moji unuci vaspitani i vredni kao Saša, i uvek nasmejani, ja bih bio najsrećniji na svetu. Lepa mu je devojka s kojom živi, mislio sam da je ono njihova ćerkica. Onda su mi rekli da je to njeno dete iz prvog braka. Ma on se prema njoj ponaša kao da je otac. Vreme mu je da se ženi, a bogami i da ima decu jer se vidi da ih voli, ma kakva Arena. Ovde se stalno igra i slika sa svim mališanima koji mu priđu. Stižu i godine, vreme je, vreme je. Zameriće mi možda što ovo pričam, ali je tako”, kroz osmeh kaže čika Mile koji Sašu poznaje u prolazu.

Tinejdžerke koje žive u Saletovom komšiluku kažu da pevač pristupačan.

“Dolaze nam drugarice pa odemo kod njega u restoran da sednemo i sačekamo ako se pojavi da se slikamo. Nekada dođe, nekada ne. Često vidamo Natašu Bekvalac kod njega u restoranu, ali i Milicu Todorović. Uvek smo zamišljale kako poznati imaju gomilu posluge, ali ovde živi veliki broj njih i zaista nemaju. Sašu vidimo sa devojkom kada ode u ovaj lokalni mega market kako nosi kese, toalet papir, namirnice i voće.”

O njegovom druženju sa Novakom Đokovićem, koji mu je komšija, se takođe naširoko priča u kraju.

“Novak voli Sašu, voli i Timarova, koji nam je takođe komšija. Znamo da će Nole uvek popiti čaj sa Saletom kada je ovde. Već nekoliko godina se druže, znali su se i ranije, ali je intezivno druženje počelo nakon Novakovog dočeka na balkonu gde je Saša pevao. Od tada je Saša među zvanicama svakog njihovog slavlja”, otkriva komšinica komšinica.

Izvor: PressSerbia/Kurir

PRess Serbia