Booking.com
VIP Estrada

Ko je pijan zaspao za stolom? Blam Sejo Kalač potegao čašicu, pa zadremao u restoranu (FOTO)

Ko je pijan zaspao za stolom? Blam Sejo Kalač potegao čašicu, pa zadremao u restoranu
Foto: Printscreen/TV Pink

Sejo Kalač nekada je bio izuzetno popularan pevač, a sada je, navodno doživeo sunovrat.


Nekada su ga volele sve generacije, svojevremeno je završio i u hit filmu “Džet-set”, u kojem je bio predstavljen kao goveče, a danas od te slave nisu ostali ni tragovi. Odao se alkoholu, upropastio karijeru, pa sad zapeva uglavnom u jednoj maloj kafani u Kninu, i to za honorar od 50 evra. Zapravo, taj novac dobije ukoliko ga prethodno ne popije.

Sada se pojavio i snimak na društvenim mrežama na kojem se vidi kako drema u jednom restoranu, a ono što je držao u ruci šokiralo je sve!

Ko je pijan zaspao za stolom? Blam Sejo Kalač potegao čašicu, pa zadremao u restoranu
Foto: Tik Tok

Naime, Sejo je tokom “dremke” izvadio iz usta svoju zubnu protezu i sve vreme je držao u ruci.

Podsetimo, veliki šok u javnosti svojevremeno je izazvala fotografija koja je postala viralna na društvenim mrežama, a na kojoj se Sejo mogao videti kako spava na stepeništu, navodno pod dejstvom alkohola. To je kasnije i sam priznao, gostujući u jednoj emisiji.

– Pevao sam za vreme praznika, gostovao sam za Božić, bilo je super. Društvo me je ostavilo da budem s njima još par dana, zapili se… Ostavili me do hotelske sobe, nije bilo ni metar, ja zaspao na hodniku hotela. Tu je soba, odmah iznad. Tri dana nismo stajali. Našao me je neki dečko što je prolazio, slikao me i objavio na Fejsbuku, ali mi nije pomogao. Ja sam poludeo i otišao da spavam. Šta sad, šta je, tu je, živ sam i zdrav – priznao je tada Kalač.

Pevač se proslavio pesmama “Ala, ala”, “Da li si me volela ili nisi” i “Kafanska pevačica”, a poslednjih nekoliko godina retko šta se moglo čuti o njemu. Iako se njegove pesme i dalje pevaju na veseljima, on već, kako tvrde izvori, godinama vodi tešku bitku sa alkoholom, zbog čega su svi njegovi prijatelji jako zabrinuti za njega.

Izvor: PressSerbia/Kurir

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia