Booking.com
Početna » Entertainment » KNJIŽEVNICA ANGELINA PETROVIĆ PRIPREMA SPEKTAKULARNU PROMOCIJU SVOG NOVOG ROMANA U OBRENOVCU!
Entertainment Knjige

KNJIŽEVNICA ANGELINA PETROVIĆ PRIPREMA SPEKTAKULARNU PROMOCIJU SVOG NOVOG ROMANA U OBRENOVCU!

Foto: Facebook

Poznata književnica Angelina Petrović nedavno je objavila novi roman “Uspavanka za mrtve” koji je predstavila na ovogodišnjem Sajmu knjiga u Beogradu, na štandu sopstvene izdavačke kuće “Cepelin”


Međutim, ono što trenutno Angelina priprema, možemo sa sigurnošću da potvrdimo da će pomeriti granice kada su promocije književnih dela u pitanju:

– Promocija mog novog romana “Uspavanka za mrtve” održaće se 05. novembra u 19h, u Biblioteci “Vlada Aksentijević” u Obrenovcu. S obzirom na to da moje promocije ne spadaju u klasična predstavljanja mojih književnih dela, i ovog puta potrudiću se da svoju čitalačku publiku koja bude prisutna tog dana obradujem nekim lepim iznenađenjima. Ono što mogu da otkrijem, a to je, da će gosti večeri biti muzički sastav “Hercenšlus”. Takođe, biće prisutan i hor duhovne muzike “Preobraženje”, dok će izvorne pesme pevati Sara, koja je vokalni solista i koja ima svega 15 godina. Milica Lilić Jeftimijević, inače književni kritičar, pričaće o romanu.

Iskoristila bih priliku i da se zahvalim Opštini Obrenovac, kao i Biblioteci na organizaciji. Dok će televizija “Mag” snimati celu promociju. Očekujem više od 200 ljudi, tako da se priprema jedan ozbiljan događaj, koji nije svojstven promocijama književnih dela. Ali ja volim da pomeram granice, ne samo kada je pisanje u pitanju, već i u svemu onome što sledi nakon objavljivanja romana, izjavila je vidno uzbuđenja književnica Angelina Petrović  u net radijskoj emisiji Nenada Škundrića “Sve po spisku sa Škundrićem” koja se emituje svakog četvrtka na “TopVibe” radiju u sklopu medijske kuće “TopMedia”.

Inače, novi roman “Uspavanka za mrtve” možete poručiti putem Angelininog zvaničnog sajta ili kupiti u radnjama kao što su “Vulkan” i “Delfi”.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia