Booking.com
Music Premijera Spot

KLON zbog kojeg će padati vilice: Novi muški trio napravio pometnju na estradi!

KLON zbog kojeg će padati vilice: Novi muški trio napravio pometnju na estradi!

Niste spremni za ovaj spoj! Tri brutalna frajera osnovala grupu i “razvalila” prvom pesmom


Sigurno je mnogo toga viđeno na domaćoj javnoj sceni, ali ovakav spoj nikada! Da, prvi put na srpskoj estradi, a i šire, publika ima priliku da uživa u opasnoj trojki – tri momka koji fantastično pevaju, vrhunski izgledaju, ali šlag na torti jeste činjenica da su fizički skoro pa potpuno isti! Upravo zato grupa nosi naziv “Klon“, a čine je blizanci Stanko i Stanoje Budimkić, te poznati domaći muzički producent Nemanja Antonić.

Njihova prva pesma “Amiga” danas je, u petak, u 17 časova ugledala svetlost dana, a prvi komentari su više nego pozitivni i puni oduševljenja publike.

Stanko i Stanoje su, pre odluke da osnuju “Klon”, imali zavidne karijere u svetu modelinga, a radili su za prestižne kuće kao što su Armani, Levis i slično. Pored toga, na TikToku ih prati više od 350.000 ljudi!

S druge strane, njihov do skoro “izgubljeni brat” Nemanja nizao je uspehe na muzičkoj sceni, a jedan od većih je taj što je stvorio pesmu “Loco, loco”, sa kojom su nas devojke iz grupe Hurricane predstavljale na pesmi Evrovizije.

Uživajte u spotu, vokalima i izgledu ove moćne “klonirane trojke” i njihovom prvom spotu za pesmu “Amiga”:

Foto: Dušan Petrović

PRessSerbia

About the author

Sinisa Kraljevic

Diplomirani inženjer menadžmenta ,novinar i osnivač sa dvadesetogodišnjim iskustvom u medijima

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia