Booking.com
VIP Estrada

Keba optužio Severinu da mu sabotira nastupe

Dragan Kojić Keba otkrio tajnu svog mladalačkog izgleda
Foto: ATA Images

Afera “cajke” dobila je novu dimenziju i to ne toliko dobru po Dragana Kojića Kebu, jer njegove nastupe u Hrvatskoj navodno sabotira bivša snaja – Severina Vučković, zajedno sa svojim menadžerom Tomicom Petrovićem i njegovim saradnikom Edvinom Softićem.


U Puli je trebalo da nastupaju, osim Kebe i Ana Bekuta, Zorana Mićanović i Duško Kuliš, ali je gradonačelnik Filip Zoričić to zabranio. Sada se Keba oglasio o novim saznanjima medijima, potvrđujući da ima istine u navodima da je njegova bivša snaja umešana u sabotiranje.

– Mogu vam reći da mi se čini da i te kako tu ima elemenata istine! Jer još pre tog famoznog koncerta u Puli i neizvesne situacije da li će ga biti ili ne imam saznanja da su ta dva pomenuta samozvana menadžera navodno opstruirala svaki moj nastup u Hrvatskoj, na primer u Virovitici, Nedelišću, Pitomači, Varaždinu, i to uglavnom od vremena otkad su Severina i Igor okončali brak. A i dok su bili zajedno, i te kako bih imao šta da kažem i, naravno, dokažem o tim takozvanim menadžerima. Međutim, to je za mene prošlost – rekao je Keba, a zatim dodao da mu je žao zbog cele situacije oko otkazivanja koncerta.

– Žao mi je zbog cele nastale situacije u Puli oko tog koncerta i lično mislim da će razum pobediti i da će biti održan. A taj gospodin “turbo-gradonačelnik”, koji je rekao da je moja muzika “turbo-folk” i ko zna još kakve reči (ne bih da citiram jer ne znam da li je stvarno to i rekao, ne želim bilo kakvu tužbu), savetujem mu da bi mogao da počne da razmišlja drugačije jer svako loše prestaje biti loše kad se počne misliti dobro i svaki rat prestaje kada prestane da se misli o ratu – poručuje folker.

– U svakom slučaju, pozdravljam sve na hiljade i hiljade širom Hrvatske (bez obzira na generacije), koji i te kako vole mene i moju pesmu, i zapamtite dobro: Dragan Kojić Keba nema nikakvih predrasuda u ovom životu! I moja misija je da pevam i naglas i u sebi u svakom trenutku života – istakao je Kojić za Kurir, a o ovim optužbama oglasio se i Severinin menadžer, koji nije bio rečit kao Keba, ali je rekao šta misli o svemu.

– Kako da stojim iza zabrana kada sam i sam protiv svih zabrana u vezi sa muzikom? A imam i pametnija posla – poručio je Petrović.

Izvor: PressSerbia/24sedam

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia