Booking.com
Početna » News » KAKO ZA 30 DANA PROMENITI ŽIVOT IZ KORENA? (VIDEO)
Entertainment Knjige Kultura News Reč psihologa

KAKO ZA 30 DANA PROMENITI ŽIVOT IZ KORENA? (VIDEO)

KAKO ZA 30 DANA PROMENITI ŽIVOT IZ KORENA?

Postoji li čarobna formula za sreću? Ili možda postoje neki tajni sastojci da do nje lakše dođemo? Da li da tragamo za njom ili da čekamo da nas sama pronađe?


KAKO ZA 30 DANA PROMENITI ŽIVOT IZ KORENA?

Knjiga SVE(T) U TVOJIM RUKAMA jedna je od retkih među popularnom literaturom koja nam donosi smernice za brzo unapređenje života i sopstvenih percepcija stvarnosti koja nas okružuje, a koja u sebi zaista sadrži rešenja primenjiva u kratkom roku.

Knjige sličnog sadržaja, koje imamo prilike da kupujemo u knjižarama, uglavnom su od stranih autora, popularnih lajf-koučeva i gurua, čija percepcija života jeste formirana pod uticajem socijalnog miljea odakle ti autori potiču.

Samim tim, takve knjige nisu bliske našem senzibilitetu i mentalitetu i često su bogate primerima sa kojima ne možemo da se poistovetimo. (

Međutim, nedavno je izašla knjiga univerzitetskog profesora i rektora Alfa BK Univerziteta u Beogradu, Vladimira Džamića, koji je uspeo da na samo 164 strane sažme kompletna uputstva za izmenu samosabotirajućih uverenja, predrasuda sa kojima smo odrasli, podsvesnih programa i negativnih misli koji upravljaju našom takozvanom sudbinom.

KAKO ZA 30 DANA PROMENITI ŽIVOT IZ KORENA?

Domaća publika možda po prvi put ima priliku da se upozna sa rešenjima, koja u roku od mesec dana, koliko je dovoljno da novi majndset uđe u naš sistem, mogu biti vrlo uspešno primenjena.

Na razumljiv, jednostavan način i uz pomoć psihologa, profesor Džamić otkriva šta nas to spotiče na putu ostvarenja svih naših snova i na koji način je takve prepreke moguće otkloniti.

Ono što je iznendilo, pre svega srpsku publiku, jesu alati koji su toliko jednostavni i veoma ih je lako realizovati.

Budući da su komentari na mrežama veoma pozitivni i da ima već mnogo ljudi koji su uspeli da promene sopstvenu percepciju za vrlo kratko vreme, knjiga je gotovo rasprodata već u prvoj nedelji od objavljivanja.

Preporuke za knjigu stižu i sa strane tima stričnjaka koji se upravo bave samoispunjujućim proročanstvom i uverenjima koja smo dobili od drugih, nasuprot slobodnoj volji.

Promocija knjige održana je večeras u knjžari Akademija a prisutnima su se obratili:

Prof. dr Vladimir Džamić, autor

Advokat mr Milorad Panjević, predstavnik osnivača u Savetu Alfa BK Univerziteta

Ivana Džamić Mladenović, dipl. psiholog

Aleksandra Šulović, urednica izdavačke kuće Datastatus

Izdavač knjige je DATASTATUS a  sav autorski prihod od prodaje knjige otići će u humanitarne svrhe.

Pogledledajte deo sa promocije :

Foto: Siniša Kraljević

PRessSerbia

 

 

 

About the author

Dalibor Katic

Novinar je sa skoro dvadesetogodišnjim iskustvom u medijima. Stotine ekskluzivnih priča, ali i brojni intervjui sa domaćim i svetskim zvezdama samo su deo njegove novinarske karijere.

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia