Booking.com
Početna » Lepota i zdravlje » Kako odabrati farmerke prema tipu građe?
Lepota i zdravlje Saveti

Kako odabrati farmerke prema tipu građe?

Farmerke su mnogima omiljeni komad garderobe, a ovo su najčešće MODNE GREŠKE koje sa njima pravimo

Farmerke su svakako neizostavni odevni komad skoro svake žene i za koji sigurno možemo reći da su apsolutni must have. Savršeno se slažu uz sve i možete ih nositi u svakoj prilici. A evo i kako odabrati farmerke prema tipu građe.


  

Ukoliko želite da pronadjete model farmerki koji će vam savršeno stajati, mi vam donosimo trikove i savete kako da otkrijete koji je savršen model prema vašoj građi.

Jake butine

Tamnoplave farmerke vizuelno sužavaju jake butine. Izaberite model ravnog kroja sa uzdužnim štepom ili šire pantalone sa spuštenim džepovima na zadnjici, koje će vas vizuelno izdužiti i prikriti problematične zone. Izbegavajte farmerke sa tričetvrt nogavicama ili cigaret kroja jer će one još više naglasiti punije butine. Upravo zbog toga birajte farmerke koje nisu previše uske na butinama.

Savet: Izbegavajte modele sa džepovima sa strane – optički proširuju.

Elegantno popunjena

Farmerke od džinsa koji sadrži streč ne samo da su udobne, već ćete upravo pomoću njih sakriti sve nedostatke na telu. Kombinacija farmerki ravnog kroja i cipela sa visokom potpeticom vizuelno će vas izdužiti i učiniti da izgledate mršavije.

Savet: Trebalo bi da izbegavate strukirane pantalone kako ne bi dodatno naglasile stomak.

Skladna ali sitna

Tamne nijanse i streč čine manje upadljivim široke kukove i optički izdužuju figuru. Zato izbegavajte svetao i isprani džins. Najbolje je da nosite farmerke ravnog kroja ili one čije se nogavice u donjem delu šire.

Savet: Ne previše usko. Devojke sitne građe ne bi trebalo da nose farmerke koje se sužavaju u donjem delu ili one koje deluju isprano. Takođe izbegavajte farmerke sa visokim pojasom. I zaboravite na kombinaciju kraće farmerke i ravne cipele.

Izuzetno mršava

Zavrnute nogavice i tričetvrt pantalone su kao stvorene za mršave devojke. Da bi vaše mršave noge izgledale punije, odaberite farmerke izbeljene na butinama i zadnjici.

Savet: Idealno rešenje su farmerke ravnog kroja kroja sa nogavicama koje se šire.

Široki kukovi

Dugačke nogavice i širi modeli učiniće da vaše obline izgledaju savršeno.

Savet: Ukoliko imate široke kukove, izbegavajte da nosite uske modele kod kojih se nogavice sužavaju. Prilikom kupovine obratite pažnju da pantalone ne budu preuske na butinama i kukovima.

Ravna zadnjica

Farmerke sa niskim strukom izbeljene sa spoljne strane butina i na zadnjici, učiniće da izgledate kao prva zavodnica.

Savet: Izbegavajte pantalone u tamnim tonovima na kojima su džepovi spušteni, jer će učiniti da vaša zadnjica izgleda još ravnije. Izbegavajte široke krojeve, uzdužne štepove i predugačke farmerke.

Kratke noge

Falte i uzdužni štep učiniće da vaše noge izgledaju duže. Idealni su modeli ravnog kroja sa nogavicama koje se šire ka dole.

Savet: Izbegavajte široke farmerke sa zavrnutim nogavicama jer optički proširuju i još više ‘skraćuju’ noge.

Visoka i jaka

U ispranim plavim farmerkama sa nogavicama koje se šire ka dole vaša figura će delovati skladno. Farmerke moraju da padaju ispod članaka i mogu da dosežu čak do poda.

Savet: Izbegavajte štep. Visoke devojke sa jakim butinama nikako ne bi trebalo da nose kratke pantalone. Plići modeli takođe nisu pravo rešenje.

(zena.blic/pixabay)

About the author

Renata Kulic

Diplomirani novinar/žurnalista sa dugogodišnjim iskustvom u medijima. Za portal PRessSerbia.com piše nekoliko godina i to u rubrici "Lifestyle"

Dodaj komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia