Booking.com
Lepota i zdravlje News

Kako izabrati dobar, a ne preterano skup parfem?

Kako se PRAVILNO nanosi PARFEM? Produžite mu TRAJANJE i JAČINU!

 

Znate li da najveći deo te vrtoglave cene vašeg omiljenog mirisa ide na reklamu i bočicu, a ne na sam parfem?


 

Iako su mirisni klasici poput Chanelovog Mademoisellea, Diorovog Addicta i Givenchyjevog Very Irresistiblea uvek superpopularni u parfimerijama širom sveta, stručnjaci za lepotu i kozmetiku upozoravaju da parfem ne mora nužno biti skup da bi bio kvalitetan.

Mnogi jeftiniji brendovi takođe proizvode dobre parfeme, a ako uzmete malo vremena i prošvrljate po parfimerijama i vi možete naći svog favorita!

U sledećoj kupovini parfema obratite pažnju na ove stvari:

  1. Ne budi snob

Iste kompanije koje rade parfeme za Lady GaGu, Justina Biebera, Jennifer Lopez, Sarah Jessicu Parker i druge zvezde, proizvode i parfeme za Toma Forda, Marca Jacobsa, kuću Bvlgari i slične. Troškovi proizvodnje možda su mrvicu jeftiniji, ali kvalitet je isti.

  1. Budi svesna činjenice da plaćaš ime

Jesi li znala da od ukupnog iznosa kojeg platiš za neki razvikani parfem veći deo novca odlazi za samo ime, reklamu i plaćanje zvezde čije se lice nalazi na reklami. Veća cena ne označava nužno bolji kvalitet, već samo dobar poslovni potez i poznato ime.

  1. Obrati pažnju na sam miris

Isprobaj više mirisa i nauči koje ti note najbolje pristaju. Kada saznaš voliš li više slatkaste, cvetne, drvenaste, hladne ili orijentalne mirise, svoje favorite ćeš naći i u jeftinijim prodavnicama.

  1. Veruj mirisima iz trgovina s proizvodima na biljnoj bazi

Popularne prodavnice s proizvodima na biljnoj bazi puni su kvalitetnih toaletnih voda, kompaktnih mirisa i parfema. Daj im šansu!

Tagovi

About the author

Renata Kulic

Diplomirani novinar/žurnalista sa dugogodišnjim iskustvom u medijima. Za portal PRessSerbia.com piše nekoliko godina i to u rubrici "Lifestyle"

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia