Booking.com
VIP

KAJA RASKINULA SA TENISEROM: Kraj posle PAR MESECI

KAJA RASKINULA SA TENISEROM: Kraj posle PAR MESECI
Foto: Instagram

Veza pevačice i 13 godina mlađeg hrvatskog tenisera pukla posle nekoliko meseci


Katarina Kaja Ostojić više nije s hrvatskim teniserom Bornom Ćorićem. Kako Kurir saznaje, njih dvoje su raskinuli pre desetak dana, a inicijator prekida veze bila je pevačica.

Kako kaže naš izvor, i pored toga što se zaljubila u 13 godina mlađeg sportistu, Ostojićeva je ipak rešila da okonča njihovu priču jer je shvatila da ona nema budućnost. Takođe, zbog poslovnih obaveza više su bili razdvojeni nego zajedno, te su iz tog razloga i počeli da se udaljavaju.

Iako su raskinuli, njih dvoje se i dalje prate na Instagramu, ali, kako kaže naš sagovornik koji je upućen u dešavanja u njihovoj vezi, nisu u kontaktu.

Pevačica i teniser bili su nekoliko meseci u vezi, koristili su svaku slobodnu priliku da se vide, ali je u poslednje vreme to bilo sve ređe jer se Ostojićeva vratila nastupima.

– Ne komentarišem svoj privatni život, tako da ću i sada ostati dosledna toj odluci. Svakako sam u ovom periodu posvećena karijeri, tako da mi privatni život nije u fokusu – poručila je Kaja.

Podsetimo, Kurir je prvi pisao da je Ostojićeva u vezi s mlađim teniserom. Njih dvoje nisu uspeli da promaknu našem fotografu, koji ih je uslikao tokom provoda u jednoj kafani u Skadarliji.

Oni su došli zajedno oko 21 sat, a unutra su ih čekali prijatelji, među kojima su bili Kajin kum Duško Banjac i unuk Ere Ojdanića Nikola Anđić. Upravo je s njim Borna trenirao u teretani kad je boravio u Beogradu, što je Anđić i objavio na svom Instagram profilu. Iako su se trudili da ne iskazuju nežnost jedan prema drugome, bilo je jasno da su u vezi.

Inače, Kaja i Borna su se upoznali preko zajedničkog prijatelja, ali su u vezu uplovili nešto kasnije. Kaja se nećkala jer je Ćorić znatno mlađi od nje, ali je na kraju poklekla. Pored toga što je teniser dolazio u Beograd, i Kaja je išla u Hrvatsku da se vide. Ipak, vezu nisu uspeli da održe.

Pre Borne, pevačica je bila u trogodišnjoj vezi s hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem, s kojim je raskinula u julu 2022, kada se i vratila u Beograd. S njim je živela u Francuskoj.

Foto: Printscreen

Izvor: PRessSerbia/ ESPRESO

PRess Serbia