Booking.com
Početna » News » KAD KARADŽIĆ ZAGRMI, SVE MIŠIJE RUPE SU PUNE: DIREKTOR JP STARA PLANINA PORUČIO NERADNICIMA: VAŠIM NERADOM ODAJETE ČAST MOM RADU!
Društvo News

KAD KARADŽIĆ ZAGRMI, SVE MIŠIJE RUPE SU PUNE: DIREKTOR JP STARA PLANINA PORUČIO NERADNICIMA: VAŠIM NERADOM ODAJETE ČAST MOM RADU!

Direktor Javnog preduzeća Strara planina – SP RESORT Goran Karadžić odgovorio je na napade, navodeći da zakon važi za sve i da mora da se poštuje. Proteklih dana bio je izložen uvredama i prozivkama da je “starosedeoce” oterao sa Stare Planine.


– Gospodo “starosedeoci”, niste me razumeli, samo tražim da se sprovodi sve, ali bas SVE po zakonu Republike Srbije! Mada, i mi vas često ne razumemo – ne kaže se “zahfaljujući” nego „zahvaljujući“! Biće nam lakše sporazumevanje, mada su mi “Srećko Šojić i Dimitrije-Mita Pantić” beskrajno simpatični TV likovi, ali ovde nema niti glume-glumatanja, ali ni šale, niti pošalica – poručio je Karadžič i zahvalio na nenadanoj podršci.

Ako stvarno zbog mene ne radite, onda ste mom radu i trudu odali priznanje! I hvala vam što ste mi to priznanje dali ovako javno! Nikada nisam i neću ugroziti nikoga ko poštuje državu Srbiju i zakon! Samo onaj ko posluje po zakonu i plaća porez, doprinosi društvu i takve ljude ću uvek poštovati i podržavati. Ali, kada neko vara i potkrada državu, kada ne plaća porez i ne izdaje gostima račune, kada radnici rade neprijavljeni i na crno, kada krade struju od države i ponaša se bahato i osiono, kada radi bez ispravne vode i bez kanalizacije, kada po ski-stazi vozi ratrak u vreme kada turisti skijaju, kada noću pušta glasnu muziku preko razglasa za svoje privatne sedeljke tako da gosti ne mogu da spavaju, e onda taj radi protiv svoje države i svih građana a samim tim i protiv svih koji žive, posećuju i uživaju u lepotama Krova Srbije – Stare planine, taj krade od svoje države i od svakog poštenog čoveka koji plaća porez i poštuje zakon države Srbije. Uvek ću se boriti da zaštitim državni interes i poštovanje zakona u skladu sa svojim mogućnostima i ovlašćenima! A vi? – zaključuje Goran Karadžić.

About the author

Dalibor Katic

Novinar je sa skoro dvadesetogodišnjim iskustvom u medijima. Stotine ekskluzivnih priča, ali i brojni intervjui sa domaćim i svetskim zvezdama samo su deo njegove novinarske karijere.

Add Comment

Click here to post a comment

PRessSerbia VIDEO NEDELJE: Vrnjačka Banja- Mesto ljubavi (Official video)

Prijatelji sajta

BG ONLINE

Kalendar

Oktobar 2023
P U S Č P S N
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Odaberite vašu sledeću destinacijuBooking.com

PRess Serbia