Booking.com
Estrada VIP

KAĆA I GOBELJA SE POSVAĐALI?! Piše se da mu je jedna stvar žestoko zasmetala – “BIO JE LJUT, ODBRUSILA MU JE”

POSLE ZAJEDNIČKOG ŽIVOTA, SPREMNA I NA KORAK DALJE: Kaća Grujić otvoreno progovorila o veridbi s Gobeljom!
Foto: Printscreen/Instagram

Evo šta je iznerviralo Kaćinog verenika.


Nakon snimka na kom se vidi trudnički stomačić Katarine Grujić, njena koleginica Tamara Milutinović izjavila je da nije čula da je Kaća u drugom stanju, a domaći mediji sada prenose da se pevačica navodno posvađala sa verenikom Markom Gobeljićem i to upravo zbog trudnoće.

Kako mediji saznaju, Marko je navodno imao nedavno ozbiljnu raspravu sa zgodnom pevačicom, jer on smatra da Grujićeva treba da odmara i da se čuva, a ne da nastupa.

“Kaća je još pre tri meseca imala zakazane nastupe, pogotovo na crnogorskom primorju. U međuvremenu je saznala da je u drugom stanju, ali kako nema mučnine i super podnosi rešila je da ne otkazuje nastupe, već dok bude mogla ona će da radi. E, sad, Marku se to nikako ne dopada, pogotovo kako trudnoća odmiče, smatra da treba da odmara i uživa, a ne da radi. Kaća ga ubeđuje da nema razloga da se sekira jer je njoj trudnoća na prvom mestu, i čim oseti da ne može da nastupa, ona će se povući. Ali ne vredi, Marko je baš džangrizav po tom pitanju”, rekao je izvor za “Star” blizak pevačici i dodao:

“Nedavno su opet pokrenuli temu Kaćinih nastupa, i ona mu je baš odbrusila. Objasnila mu je da uglavnom nastupa na otvorenom, da je udaljena od publike, da nije ni prva ni poslednja trudnica koja nastupa i da ne treba više oko toga da razgovaraju. Objasnila mu je da ona najbolje zna šta joj prija, a šta ne. On je bio ljut, čak je i sa Kaćinim tatom pričao koji mu je rekao da se ne brine. Razumljivo je da brine, jer je korona i dalje prisutna, na Kaćine nastupe dolazi mnogo ljudi, ali ona je stvarno od kada je saznala da je trudna, objasnila menadžeru da mora da bude distancirana na bini, i da mora da se pazi, što apsolutno svi razumeju”.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia