Booking.com
Početna » VIP » Estrada » Jovana Pajić i Sale Tropiko ponovo zajedno, razlog je neverovatan! (FOTO)
Estrada VIP

Jovana Pajić i Sale Tropiko ponovo zajedno, razlog je neverovatan! (FOTO)

ONA JE IPAK MOJA BIVŠA ŽENA Sale Tropiko otkrio u kakvim je odnosima sa Jovanom
Foto: Printscreen/Instagram

Bivši supružnici Jovana Pajić i Sale Tropiko roditelji su dve devojčice Helene i Đine, koje ih svakodnevno čine ponosnima.


Dve mezimice nasledile su maminu lepotu, tatin karakter, lepo su vaspitane, talentovane za različite vrste umetnosti, a nije tajna da su odlični đaci u školi. Ćerke Jovane Pajić i Saleta Tropika centar su sveta pevačice i muzičara koji svaki njihov uspeh doživljavaju kao svoj i slave ga sa velikim oduševljenjem, što je bio slučaj i nedavno.

Starija mezimica nekadašnjeg para okončala je još jedan razred osnovnog obrazovanja, što je u okviru škole na poseban način uz adekvatnu odeću i balone obeleženo. Elem svi učenici i učitelji trebalo je da se obuku u belo, a svako od njih bio je pozdravljen gromoglasnim aplauzom kada se začulo njegovo ime.

Jovana Pajić i Sale Tropiko ponovo zajedno, razlog je neverovatan!
Foto: Instagram

Po okončanju tog oficijalnog dela u nebo su pušteni plavo -beli baloni, što su Jovana i Sale ispratili zajedno sa svojom naslednicom koja im je još jednom priredila zajedničke trenutke za pamćenje.

Ćerke Jovane Pajić i Saleta Tropika i dalje su velika spona bivših partnera, koji vrlo često zbog njih vreme provode zajedno, a vikendom ih prolaznici mogu videti kako sa njima šetaju, odlaze u bioskop ili na sladoled.

Fanovi muzičkog para nadaju se pomirenju, nažalost, za to nema nikakve naznake. Očigledno je da je konačna odluka doneta, ne na prečac niti na silu, već staloženo zbog čega oni danas i mogu da očuvaju prijateljski odnos.

Izvor: PressSerbia/Story

PRess Serbia