Booking.com
Početna » VIP » Džet-set » JOVANA JEREMIĆ KLEČI NA ULICI USRED DORĆOLA: Maloletni osmaci je opkolili pa zahtevali SAMO JEDNO od nje
Džet-set VIP

JOVANA JEREMIĆ KLEČI NA ULICI USRED DORĆOLA: Maloletni osmaci je opkolili pa zahtevali SAMO JEDNO od nje

JOVANA JEREMIĆ KLEČI NA ULICI USRED DORĆOLA: Maloletni osmaci je opkolili pa zahtevali SAMO JEDNO od nje
Foto: Printscreen/TV Pink

Jeremićeva se potom i potpisala svima ponaosob, na majicama, nekima i na telu, a sve to je ovekovečila na svom Instagramu


Voditeljka Jutarnjeg programa na televiziji Pink, Jovana Jeremić, išla je Dorćolom, a onda joj se desila nesvakidašnja scena.

Naime, ona je srela male maturante koji su proslavljvali kraj godine, ni ne sluteći da će je opkoliti i tražiti da im se potpiše na majicama, ali i na delovima tela.

Osmaci su, kao što se može čuti na video snimku koji je i sama Jovana objavila, uzvikivali nasred ulice da su njeni fanovi i da je obožavaju.

Jeremićeva se potom i potpisala svima ponaosob, na majicama, nekima i na telu, a sve to je ovekovečila na svom Instagramu.

Voditeljka im je potom rekla da je večeras i premijera njene nove pesme, a oni su rekli da će je obavezno čuti. Jovana je nakon druženja sa maturantima nastavila svojim putem, a onda otkrila na pomenutoj mreži i da su je zvali na maturu.

Foto: Printscreen
Izvor. PRessSerbia/ ESPRESO
PRess Serbia