Booking.com
Početna » News » Beograd » Jelena Krunić o LGBT populaciji
Beograd Društvo Farma Maldivi News Reality Srbija

Jelena Krunić o LGBT populaciji

Jelena Krunić izazvala pompu zbog videa o LGBT populaciji


Nakon izlaska sa Farme Jelena Krunić je nastavila svoju javnu delatnost putem YouTube kanala, koji u momentu pisanja ovog teksta beleži preko 26.000 pratilaca.

Uoči predstojeće Parade ponosa, ona je iznela svoje mišljenje o pripadnicima LGBT populacije, izrazivši simpatije prema tome što se radi o osobama sa stavom.

“Oni znaju ko su i šta vole i to podržavam. A vi? Da li vi znate ko ste? Da li radite ono što volite? Znate li gde ćete biti za 5 godina ili mesec dana? Da li volite svoj posao?”(foto: Screenshot/YouTube/Jelena Krunic)

Krunićka se osvrnula i na to što istorija beleži pojavu homoseksualnosti odvajkada, kao i to što su neki od najvećih umova čovečanstva, koji su unapredili život ljudske vrste, bili upravo istopolno orijentisani.

“Vi, kojima smetaju homoseksualci, lezbijke, biseksualci i transrodne osobe, vratite se da tucate kamen. Za vas i nije internet.”

Ipak, Jelena nije za paradiranje jer smatra da se time pripadnici LGBT populacije izdvajaju iz društva, čiji su sastavni deo, te ističe kako ih ne treba odvajati u posebnu kategoriju.

“To nije populacija. Nemojte da se izdvajate. Niste posebni. Ni vi, ni mi istetovirani, a ni oni netetovirani. Svi smo isti, ali različitih umova, različitih načina izražavanja, različitih veroispovesti, različite nacije… Samo se ne stidite onoga što jeste. Volite ono što jeste. Ako nešto ne volite na sebi, promenite to. Ulažite više u sebe nego što ulažete u ogovaranje drugih. Fizičko nasilje je najlakše, ali se time problem ne rešava”, poentirala je na kraju Jelena.

PRessSerbia VIDEO NEDELJE: Vrnjačka Banja- Mesto ljubavi (Official video)

Prijatelji sajta

BG ONLINE

Kalendar

Decembar 2023
P U S Č P S N
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Odaberite vašu sledeću destinacijuBooking.com

PRess Serbia