fbpx
Estrada

JELENA KARLEUŠA prenela Divnine stvari u svoju kuću! Želi da ih zauvek čuva za uspomenu!

Karleuša se nije pojavila na suđenju sa Vranješom! A evo šta je on poručio!

Pevačica Jelena Karleuša u velikoj je žalosti od kako je njena majka Divna preminula 3. marta…

Pevačici je jako loše zbog smrti majke a priča se da čak nije mogla da uđe u Divninu kuću u kojoj je i ona provela dobar deo života.

Jelena je zamolila svog prijatelja da joj donese Divnine stvari kako bi ih čuvala kao uspomenu na majku:

„Jelena je slomljena, ali polako dolazi k sebi. Tek sada postaje svesna realnosti i sve više oseti majčin nedostatak. Prethodnih dana doživela je veliki šok, pa je konstantno bila pod tabletama. Sada se već polako vraća u normalu, ali i dalje teško prihvata činjenicu da je ostala bez majke. Njih dve su kao što je poznato bile veoma bliske, pa je Jelena poželela da sačuva Divnine stvari. Zamolila je prijatelja da joj donese iz Divnine kuće sve ono što je voditeljka najviše volela i bez kojih nije mogla. Ne želi da ih baca, poklanja i ostavlja da trunu već želi da budu uvek uz nju jer će na taj način bar malo da oseti maminu prisutnost“, otkriva izvor i dodaje da će pevačica u određenim prilikama nositi nakit koji je dobijala od majke:

karleuša

„Jelena je od Divne dobijala vredne poklone poput zlatnog nakita, satova, ukrasa. Postoji jedan nakit koji ona dugo nosi sa sobom i za koji je emotivno vezana“, kaže jedna pevačicina prijateljica.

Kako prenose pojedini mediji Karleuša se uskoro vraća svojim svakodnevnih obavezama:

„Jelenin menadžer otkazao je nekoliko nastupa jer ona nije bila u stanju da izdrži nastup samo nekoliko dana nakon što je ostala bez majke. Međutim, pošto je profesionalac, a i polako se psihički sabira, ona bi trebalo u skorije vreme da se vrati žiriranju u „Zvezdama Granda“ i nastavi tamo gde je stala. Prijatelji je savetuju da će se samo na taj način oporaviti jer bi joj prijalo da bude u društvu, sa svojim kolegama i publikom i da bar na kratko prikrije tugu koju nosi u srcu“, završava izvor.

Foto: Instagram Print Screen

Izvor: PRessSerbia/Svet poznatih

Loading...

Video nedelje

Aleksandra Mladenovic -Poseban ( Dodela Ekskluzivne nagrade)

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

Close