Booking.com
Estrada

Jelena Karleuša: Biću top riba do 70. godine!

Jelena Karleuša: Biću top riba do 70. godine!

Voditeljski par Jovana Joksimović i Srđan Predojević su od ponedeljka imali svoje vatreno krštenje na televiziji Prva, a već danas su ugostili pop divu Jelenu Karleušusa kojom su razgovarali na razne teme.


– Svakog dana sam širom Evrope, radim. Pošto je u ovoj zemlji izgleda skandal biti uspešan ja se trudim da opravdam taj nadimak poslovnim uspesima. Ja sam pravi svetski iskorak, sve svetske medije dotakla sam modom i izgledom i ja očigledno znam šta radim – rekla je Jelena, a onda je voditeljski par zanimalo da li se nekada iznervira kada sa kolegama komentariše određene takmičare u “Zvezdama Granda” ili tu ipak ima malo glume, preneo je Svet.rs.

– Ja sam iskreno i nervozna i iznervirana kada čujem neku budalaštinu. Ja sam jako vatrena žena, na te gluposti mogu da iskuliram, ali to nisam ja. Mislim da je najbolje da čovek bude ono što jeste. Evo recimo, kada moja koleginica Viki kaže da se u Srbiji bolje živi nego u Nemačkoj, ja moram da reagujem.

Karleuša je napravila osvrt i na svoj izgled, pa je istakla da je svom suprugu Dušku Tošiću najlepša bez šminke.

– Ja sam odlučila da ću da budem top riba do 70 godine. Smatram da fizički izgled nije ono što osvaja muškarca. Ja sam mom muškarcu najlepša bez krpa, bez šminke i svih dodatnih skalamerija i pomagala. Moj polni organ je mozak, mozak koji vodi ljubav i koji osvaja. Pametne žene su opasne žene i lepe.

Pred sam kraj Jovana je zamolila JK da urade selfi, pa je ona u šaljivom maniru prokomentarisalo da pored nje izgleda kao prasica, što je nasmejalo sve u studiju.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia