Booking.com
Džet-set Entertainment Estrada

“Javite mi čim se razvede!” – Ćazim Osmani bi da oženi Ninu Lečić!

"Javite mi čim se razvede!" - Ćazim Osmani bi da oženi Ninu Lečić!

Letovanje u Ćazimovom hotelu donelo je lepoj voditeljki prve trzavice u braku s Branislavom Lečićem, a sve zbog Osmanijeve reputacije zavodnika. On sad čeka njenu slobodu.


Otkako su Nina i Branislav Lečić saopštili da se razvode, na površinu polako isplivavaju detalji njihovih sukoba. Kako Kurir ekskluzivno saznaje, jedan od njih je i kontroverzni albanski biznismen Ćazim Osmani, koji je dosta uticao da se voditeljka i glumac rastanu posle šest godina braka.

Sve je počelo Nininim odlaskom u Feliksov hotel “Grand palaco” u Poreču, sa čim se Leka nije složio.

Nina je s drugaricama nekoliko dana letovala kod Ćazima. Branislavu se nije dopao njen boravak tamo jer je upoznat s tim da je Ćazim veliki zavodnik i švaler. Plašio se da Osmani ne baci oko na njegovu ženu, zbog čega je bio mnogo ljubomoran

– kaže naš izvor.

Kad smo pozvali kontroverznog biznismena i zavodnika srpskih pevačica za komentar, on je potvrdio naša saznanja

.
Znam Ninu. Upoznali smo se kad je poslom bila kod mene u hotelu. Odmah sam je spazio i prišao sam joj da se upoznamo. Malo smo neobavezno proćaskali i zaista sam stekao utisak da je jedna fina i normalna devojka. Najlepša je od svih žena s televizije. Uh, kakva je! Ali Branislav Lečić zaista nema razloga za ljubomoru jer između nas dvoje baš ništa nije bilo.

– rekao je Ćazim, koji se šokirao kad je čuo da se lepa Nina razvodi.

Ma, vi mene zezate?! Ozbiljno se razvodi? Ne znam šta da kažem. Nadam se da će joj razvod proći mirno, a kad zvanično ponovo bude slobodna, odmah mi javite. Ja ću se oženiti njom.

– rekao je Osmani.

Ćazim je obećao je da će kupiti kuću pokojnog Slobodana Miloševića ukoliko Nina Lečić pristane da bude s njim u vezi.

Ako budem s tom lepoticom, ja istog trenutka dolazim u Beograd da kupim kuću Slobinu vilu na Dedinju, u kojoj ćemo nas dvoje zajedno živeti. Onaj stan u kom je ona trenutno može slobodno da ostavi mužu jer glumcima ni ne treba više od malog stana.

– našalio se Ćazim.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia