Booking.com
Zadruga Reality

Janjuš čeka trojke!

Janjuš čeka trojke!
Foto: Printscreen/Zadruga

Bivši učesnik “Zadruge” Marko Janjušević Janjuš po drugi put će postati otac. Njegova radost je još veća jer su on i njegova supruga Ena na poslednjem ultrazvučnom pregledu saznali da će dobiti trojke.


Košarkaš je oduševljen ovim saznanjem i odmah po izlasku iz ordinacije se pohvalio svojim pratiocima na društvenim mrežama. On je objavio snimak sa ultrazvuka na kojem se jasno vidi da Ena nosi trojke.

Janjuš je ispod slike na Instagramu napisao da je presrećan. Janjušević već ima ćerku, koja mu je najviše nedostajala za vreme dok je bio u rijalitiju i koju je stalno pominjao.

Janjuš čeka trojke!

– Kruna je slučajno, pravim samo trojke, presrećan – napisao je Marko Janjušević, nakon čega su usledile čestitke i pitanja kako će se snaći sa tri bebe.

Bivši košarkaš, inače, osim toga što će morati da se pripremi za proširenje porodice, mora da nađe način da zaradi čak 50.000 evra. Ta suma mu je potrebna da plati penale televiziji Pink jer je prekršio ugovor kad je pobegao iz “Zadruge”. On više nije mogao da izdrži da bude u rijalitiju pa je razvalio vrata i samoinicijativno napustio imanje u Šimanovcima.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia