Booking.com
Početna » VIP » Jana Todorović prvi put u javnosti nakon hapšenja u Cirihu: Pevačica sama došla na rođendan koleginice
Estrada VIP

Jana Todorović prvi put u javnosti nakon hapšenja u Cirihu: Pevačica sama došla na rođendan koleginice

OGLASILA SE JANA POSLE HAPŠENJA U CIRIHU: "Bilo bi dobro da prvo dođem sebi, da se smirim"
Foto: Printscreen/ Instagram

Dragana Jana Todorović uhapšena je pre nekoliko dana na aerodromu u Cirihu jer nije imala dozvolu za rad.


Ona je trebalo da nastupa u Luksemburgu, ali nije došla na zakazanu tezgu. Pevačica se sada prvi put pojavila u javnosti nakon hapšenja.

Naime, ona je došla na rođendan svoje koleginice Dragice Zlatić, te je raspoloženo odgovarala na pitanja okupljenih novinara.

– Dragici sam poželela ono što želim sebi i svim dragim ljudma, da je prvenstveno zdrava, a sve drugo će doći. Neka poklon bude iznenađenje. Bilo je od srca što je najbitnije. Meni dragim ljudima mora da se nađe vreme. Dragica uvek dođe kad ja nešto organizujem.

S obzirom na to da se od Jane uvek očekuje da se lati mikrofiona, predstavnici sedme sile pitali su je da li će i večeras podignuti atmosferu.

Jana Todorović prvi put u javnosti nakon hapšenja

– Nadam se da će biti, da će mi dati mikrofon da otpevam i ja nešto. To je neizbežno.

Jana je sa svojom porodicom 2020. godine otvorila restoran, koji je zatvorila tokom epidemije korona virusa zatvorila. Ona je nedavno doživela i veliku porodičnu tragediju kada joj je preminuo sestrić, te je sada priznala da nema volje da započinje neki biznis:

– Videćemo, dosta se toga desilo lošeg po mene i moju porodicu i nemamo volje da se borimo iznova. Videćemo, za mene je lično moj biznis najbolji. Samo muzika. Posle pevanja, moja penzija će doći nakon moje 70-te godine, tako da ću tada uživati – kazala je pevačica, dok na pitanja vezana za njeno hapšenje u Cirihu nije želela da odgovori.

Izvor: PressSerbia/Blic

PRess Serbia