fbpx
Festival News

JANA IZLAZI LENI NA MEGDAN!

JANA IZLAZI LENI NA MEGDAN!
DEČJA EVROVIZIJA: JANA PREDSTAVLJA CRNU GORU!
Jana Mirković, predstavnica Crne Gore na Dečjoj Pesmi Evrovizije, spremna je za Bugarsku, gde će 21. novembra nastupati sa pesmom Oluja. Oluju je komponovao Mirsad Serhatlić, tekst su pisali Boban Novović i Jana, dok je aranžman i produkciju radio Vladimir Graić Graja, koji iza sebe ima pobedničku evrovizijsku pesmu Molitva (Marija Šerifović) i Beauty never lies (Bojana Stamenov).
 
Mnogo sam uzbuđena! Sad zaista mogu osetiti tu Oluju. Nakon nekoliko meseci vrednog rada, došao je dan o kojem sam dugo sanjala. Moj san postaje stvarnost!
Jana je ovih  dana boravila u Beogradu, radi poslednjih priprema pred nastup u Bugarskoj. Uveliko je radila na pevanju sa Marijom Mihajlović, kao i koreografiju sa Milicom Cerović i četiri devojčice iz Beograda koje će je pratiti na sceni u Sofiji: Iva Nikolić, Marina Jovanović, Milica Simeunović i Iva Todorović.
“Devojčice su vrlo profesionalne i super ćemo izgledati na sceni. Zaista sam srećna što ovaj događaj i iskustvo mogu da podelim sa njima, jer sreća je najlepša kad se deli! “,saopštila  nam je Jana
Jana je danas sa svojim timom otputovala za Bugarsku.
Da podsetimo, na  istoj sceni u Sofiji  naćiće se i talentovana predstavnica Srbije Lena Stamenković.Koja će se bolje plasirati  ostaje da se vidi, a mi im želimo  odličan plasman!
Loading...

Video nedelje

SANDRO X CACHE X PANCHA - TO JE TAJ LAJF

REZERVIŠITE SMEŠTAJ ZA VAŠE SLEDEĆE PUTOVANJE

Booking.com

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

[booking_product_helper shortname=”booking search box”]

Close